Menu
NL

Vacatures

(Junior) Product Manager Opleidingen
Heb jij een commerciële instelling en ben jij proactief, praktisch en gedreven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
Het betreft een allround marketing- en salesrol met zowel commerciële als operationele werkzaamheden. In de functie van (Junior) Product Manager Opleidingen ben jij met jouw ondernemersmentaliteit in staat snel, nauwkeurig en zelfstandig te werken. Je houdt je o.a. bezig met het maken van nieuwsbrieven, persberichten en brochures en bent daarnaast verantwoordelijk voor marketing, zoals het benaderen van (media)partners en het opzetten en onderhouden van samenwerkingsverbanden. Ook ondersteun je bij het optimaliseren van (website)teksten en volg je informatieaanvragen op. Met jouw (verworven of nog te verwerven) online marketing kennis en ervaring hopen we dat jij ons team compleet kunt maken!

De organisatie
IMF Academy is gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van klassikale open-rooster en in-company opleidingen en het uitgeven van schriftelijke en online leergangen. Wij zijn al meer dan 25 jaar actief op de nationale en internationale markt. Omdat de markt sterk in ontwikkeling is, wordt ons opleidingsportfolio doorlopend aangepast aan de actualiteit en de vraag uit de markt.

We werken nauw samen met de grote internationale adviesorganisaties en met tal van kleinere, gespecialiseerde consultancybureaus. Onze opleidingen sluiten direct aan bij het professionele belangstellings- en opleidingsniveau (HBO/WO) van onze klanten en bestrijken onder meer de vakgebieden privacy, security, IT, financieel management en HR management. 

Wat bied jij?

  • een afgeronde HBO- of WO-opleiding met een commerciële inslag, bijvoorbeeld Marketing, Bedrijfskunde of Economie;
  • je bent net afgestudeerd of hebt al een aantal jaren (relevante) werkervaring;
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden (zowel Nederlands als Engels);
  • een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en een flinke dosis enthousiasme.

Wat bieden wij?

  • een fulltime dienstverband;
  • een informele werksfeer en een zeer gemotiveerd team;
  • ruimte voor eigen initiatief;
  • de mogelijkheid om in korte tijd veel te leren en de functie zelf uit te bouwen.

Past deze uitdagende functie bij jou?
Dan maken we graag kennis met je! Stuur je motivatie en CV naar pz@imf-online.com t.a.v. Lex van Bellekom (Managing Director) en vermeld hierbij als onderwerp 'Product Manager Opleidingen'. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sonja Boelhouwer (Commercieel Manager) via s.boelhouwer@imf-online.com.

Interesse in een opleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons Mail ons