Menu
NL
040 246 02 20 Contact

Cyber Security opleidingen

Actueel aanbod Cyber Security opleidingen

Onderstaand en in het linkermenu treft u meer informatie aan over onze opleidingen op het gebied van Cyber Security:

Waar van belang sluiten bovengenoemde opleidingen aan bij officiële certificeringen.

Meer informatie over een specifieke Cyber Security opleiding?

Klik in het linkermenu op de opleiding van uw keuze voor meer informatie of het aanvragen van een brochure. Een brochure kunt u tevens aanvragen via 040 - 246 02 20 of info@imf-online.com.

Liever direct inschrijven voor een van onze opleidingen?

Om u voor een van onze Cyber Security opleidingen in te schrijven kiest u in het linkermenu de opleiding van uw keuze en klikt u - direct onder de titel van de betreffende opleiding - op de knop "Direct inschrijven" voor het online inschrijfformulier. Als alternatief kunt u ook een pdf-inschrijfformulier aanvragen via 040 - 246 02 20 of info@imf-online.com.

In-company en maatwerk opleidingen over Cyber Security

Al vanaf doorgaans 5 á 6 deelnemers kunnen wij elke gewenste opleiding in-house bij u organiseren. Een in-company opleiding biedt diverse voordelen. Deze:

  • kan volledig op úw organisatie en branche worden toegespitst zodat de inhoud van de opleiding direct toepasbaar is in uw eigen werksituatie;
  • wordt op de rol, de achtergrond en het (kennis- en opleidings)niveau van de deelnemers afgestemd;
  • draagt bij aan teambuilding en eenzelfde kennisniveau wat draagvlak en motivatie creëert;
  • wordt in uw eigen werkomgeving verzorgd wat tijd en kosten bespaart; en
  • geeft u de ruimte om openlijk discussies te voeren en eigen praktijkcases in te brengen omdat er geen buitenstaanders aanwezig zijn.

Cyber Security – praktijkgerichte coaching op maat

Indien u een in-company oplossing wenst voor slechts 1 á 2 deelnemers, kunnen wij een praktijkgericht coachingstraject op maat voor u samenstellen. Wij hebben diverse, zeer ervaren coaches beschikbaar met een ruime, gedegen kennis van elk gewenst onderwerp op het gebied van Cyber Security. Wij stellen graag samen met u vast welke doelstellingen u wilt behalen en op welke termijn.

Voor een offerte op maat, toegespitst op úw wensen en organisatie, kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 040 - 246 02 20. Wij staan u graag te woord!

Certificerende instanties

   


Partners

Find a job in the Netherlands with Jobsora

Interesse in een opleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons Mail ons