Menu
NL
040 246 02 20 Contact

HR opleidingen

Actueel aanbod HR opleidingen

Onderstaand en in het linkermenu treft u meer informatie aan over onze opleidingen op het gebied van HRM.

Schriftelijke cursussen

Klassikale trainingen

Waar van belang sluiten bovengenoemde opleidingen aan bij officiële certificeringen.

HR opleidingen in-company en op maat

Al vanaf doorgaans 5 á 6 deelnemers kunnen wij elke gewenste HRM opleiding in-house bij u organiseren.

Meer informatie over een specifieke HRM opleiding?

Klik in het linkermenu op de opleiding van uw keuze voor meer informatie of het aanvragen van een brochure. Een brochure kunt u tevens aanvragen via 040 - 246 02 20 of info@imf-online.com.

Liever direct inschrijven voor een van onze HR opleidingen?

Om u voor een van onze HR opleidingen in te schrijven kiest u in het linkermenu de opleiding van uw keuze en klikt u - direct onder de titel van de betreffende opleiding - op de knop "Direct inschrijven" voor het online inschrijfformulier. Als alternatief kunt u ook een pdf-inschrijfformulier aanvragen via 040 - 246 02 20 of info@imf-online.com.

Schriftelijke cursussen en digital learning

Een schriftelijke/digitale cursus biedt diverse voordelen:

 • De lesstof van een schriftelijke cursus is qua diepgang en hoeveelheid gebaseerd op de stof die behandeld wordt in een 4- á 5-daagse klassikale training.
 • Kosteneffectief: een schriftelijke cursus kost u geen reistijd, geen reiskosten, geen verblijfskosten en belangrijker nog, u bent niet dagen achtereen van kantoor weg. Volgens schattingen kost een schriftelijke cursus u en uw organisatie 40% tot 60% minder dan een klassikale training. Daarnaast betaalt u slechts 6% BTW.
 • U kunt zelf bepalen waar, wanneer en in welk tempo u studeert.
 • Al onze schriftelijke cursussen zijn direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk. De auteurs delen hun ervaringen met u en illustreren de theorie met behulp van vele cases en praktijkvoorbeelden.
 • Persoonlijke begeleiding: heeft u vragen tijdens de bestudering van de lessen? Dan kunt u direct contact opnemen met uw auteurs.
 • De cursusmap vormt na afsluiting van de cursus een waardevol en praktisch naslagwerk.
 • Elke cursist ontvangt na afloop van de cursus een certificaat.

In-company opleidingen over HRM

Onze HR opleidingen kunnen wij vanaf 5 á 6 deelnemers bij u in-company organiseren. Een in-company opleiding biedt diverse voordelen. Deze:

 • kan volledig op úw organisatie en branche worden toegespitst zodat de inhoud van de training direct toepasbaar is in uw eigen werksituatie;
 • wordt op de rol, de achtergrond en het (kennis- en opleidings)niveau van de deelnemers afgestemd;
 • draagt bij aan teambuilding en eenzelfde kennisniveau wat draagvlak en motivatie creëert;
 • wordt in uw eigen werkomgeving verzorgd wat tijd en kosten bespaart; en
 • geeft u de ruimte om openlijk discussies te voeren en eigen praktijkcases in te brengen omdat er geen buitenstaanders aanwezig zijn.

HRM – praktijkgerichte coaching op maat

Indien u een in-company oplossing wenst voor slechts 1 á 2 deelnemers, kunnen wij een praktijkgericht coachingstraject op maat voor u samenstellen. Wij hebben diverse, zeer ervaren coaches beschikbaar met een ruime, gedegen kennis van elk gewenst onderwerp op het gebied van HRM. Wij stellen graag samen met u vast welke doelstellingen u wilt behalen en op welke termijn.

Voor een offerte op maat, toegespitst op úw wensen en organisatie, kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 040 - 246 02 20. Wij staan u graag te woord!

 

 


Partners

Find a job in the Netherlands with Jobsora

 

 

 

 

 

Interesse in een opleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons Mail ons