Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

FINANCIEEL +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Meer informatie?
Voor meer informatie of een uitgebreide brochure kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!
040 - 246 02 20
info@imf-online.com
www.imf-online.com

Direct inschrijven?
Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com of vraag een PDF inschrijfformulier aan via info@imf-online.com.

Liever een opleiding bij u in huis?
Vanaf doorgaans vijf personen kunnen wij een besloten opleiding organiseren op uw locatie, zowel onze reguliere opleidingen als maatwerkopleidingen. Informeer naar de mogelijkheden!


International Management Forum biedt 2 interessante opleidingen waarmee u een solide en concreet toepasbare basiskennis kunt leggen op financieel vlak of waarmee u uw reeds bestaande kennis kunt opfrissen:

  • de klassikale training Financieel management voor niet-financiële managers
  • de schriftelijke/online cursus Financiële kennis voor de niet-financiële manager

 

Voor wie zijn deze opleidingen bestemd?

Heeft u regelmatig met begrotingen en budgetten te maken? Wilt u de financiële gevolgen van uw beslissingen kunnen overzien? Krijgt u meer financiële verantwoordelijkheid? Dan zijn deze opleidingen voor u bestemd!

 

Hieronder treft u meer informatie over deze opleidingen aan, zoals inhoud en data.
Klassikale training
Financieel management voor niet-financiële managers
In deze intensieve training worden de (basis)begrippen van financiën op een toegankelijke en begrijpelijke wijze belicht. U leert jaarrekeningen en de balans- en resultaatrekening lezen.
Duur: drie dagen
Start: onder meer op 10 mei en 7 juni 2017

 

Wat leert u?
In deze intensieve training worden de (basis)begrippen van financiën op een toegankelijke en begrijpelijke wijze belicht. U leert jaarrekeningen en de balans- en resultaatrekening lezen. Verschillende methoden voor budgettering en de toerekening van overheadkosten worden inzichtelijk gemaakt. U leert scherpe analyses te maken en op een praktische wijze financiële informatie te doorgronden en toe te passen in uw dagelijkse werk. U leert uw budgetten te onderbouwen en de samenhang tussen begrippen als resultaat, Earnings Before Interest and Tax (EBIT) en cashflow worden nader toegelicht.

 

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
Schriftelijke cursus (tevens online beschikbaar)
Financiële kennis voor de niet-financiële manager
Een uniek leerpakket waamee elke niet-financiële manager actuele en direct toepasbare financiële kennis verwerft.
Start: maandelijks, onder meer op 20 april en 18 mei 2017


Aan de hand van de lessen verdiept u zich stap voor stap in het nut van onder andere kengetallen, liquiditeits-, rentabiliteits- en solvabiliteitsratio's, de nieuwste inzichten in kostplaatsberekeningen en bestudeert u een aanpak van capaciteitsanalyse en optimaal voorraadbeheer. Elke les wordt afgesloten met opdrachten die u aan de hand van het geleerde dient te kunnen oplossen.

Inhoud
In deze cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • De balans
  • De winst- en verliesrekening
  • Geldstromen en kostenverbijzondering
  • Waardering van activa
  • Financiering en investeringen
  • Werkkapitaal
  • Externe verslaggeving
  • Balanced Scorecard, INK-model en interne verslaggeving


Tevens online beschikbaar via digital learning

Wanneer u kiest voor digital learning ontvangt u persoonlijke inloggegevens waarmee u de cursus digitaal kunt bestuderen. Naast toegang tot de digitale leeromgeving (voor de periode van één jaar) ontvangt u de volledige schriftelijke cursus - in één keer - als praktisch naslagwerk.

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze cursus in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020