Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

FINANCIEEL +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2017

3 oktober
HR Analytics in de praktijk

19 oktober
Expatriate Management

19 oktober
Anti-Fraude Professional

19 oktober
Enterprise Resource Planning (ERP)

13 november
Certified Fraud Examiner

15 november
ISO 31000 Risicomanagement

16 januari
Werken in het buitenland


Onder Expatriate Management worden alle systemen, procedures en activiteiten verstaan die te maken hebben met het uitzenden en inzenden van werknemers. De enige constante is verandering. Dit geldt nadrukkelijk ook voor de wet- en regelgeving rondom het uit- en inzenden van werknemers.

Verandering in wet- en regelgeving
Aangezien de voorwaarden voor vergunningen en tal van fiscale regelingen en andere randvoorwaarden continu veranderen, is het ook voor u essentieel te investeren in actuele kennis zodat u tijdig uw beleid ten aanzien van uw expats en impats kunt bijstellen! In de unieke cursus Expatriate Management wordt antwoord gegeven op al uw actuele, juridische, fiscale en sociale zekerheidsvragen.

Schriftelijke cursus (tevens online beschikbaar)
Expatriate Management

Antwoord op 101 fiscale, juridische, financiële en organisatorische vragen over uw expats!
Start: maandelijks, onder meer op 19 oktober en 16 november 2017


De sociale zekerheidskosten van internationale uitzendingen vormen een aanzienlijk deel van de totale kosten en nemen dan ook een belangrijk deel van deze cursus in beslag. Ook de juridische gevolgen van het in- en uitzenden van werknemers worden uitvoerig behandeld evenals de fiscale consequenties. De belangrijkste belastingbesparende mogelijkheid voor uitgezonden werknemers is de 30%-regeling. Aan deze voor de praktijk zeer belangrijke regeling zal een separate les gewijd worden. De cursus wordt afgesloten met een les die volledig gewijd is aan alle mogelijkheden om de kosten van uw expats beter in de hand te houden.

Tevens online beschikbaar via digital learning
Wanneer u ervoor kiest om deze cursus online te bestuderen via digital learning, ontvangt u persoonlijke inloggegevens waarmee u toegang krijgt tot de digitale leeromgeving. Naast toegang tot deze leeromgeving (voor de periode van één jaar) ontvangt u de volledige schriftelijke cursus - in één keer - als praktisch naslagwerk.

Meer informatie?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. U kunt zich ook direct inschrijven via ons online inschrijfformulier.
 Partnerbericht

 

 

 

Elk jaar organiseert de VNSa (Vereniging van Nederlandse Salarisadministrateurs) door NIRPA en het RB geaccrediteerde workshops. Deze zijn vooral gericht op de salarisadministratie, maar zijn tevens ook interessant voor HRM'ers, accountants en administrateurs. Naast dat deze bijeenkomsten interactief worden gegeven, zijn zij ook nog laaggeprijsd. Als lid van onze vereniging heeft u elk jaar recht op een gratis workshop.


Dit jaar staan o.a. de volgende onderwerpen op de agenda: Actualiteitendag Sociale Zekerheid, Cao's en loonaangifte, Grensoverschrijdend werken, Arbeidsrecht, Pensioenen en Actualiteitendag (voornamelijk loonheffingen). Meer informatie vindt u op onze website www.vnsa.nl.


Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat via info@vnsa.nl of telefonisch 088-1155200.

 
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020