Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

FINANCIEEL +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2017

19 oktober
Transfer Pricing

19 oktober
Transfer Pricing and Intellectual Property

19 oktober
Expatriate management

19 oktober
BTW in de praktijk

9 november
De Moderne Controller

13 november
Certified Fraud Examiner

6 december
Financieel inzicht voor de niet-financiële manager 3-daagse training

 

Actuele en vakkundige kennis is een noodzakelijke voorwaarde om als controller resultaat te boeken. In de opleiding De Moderne Controller nemen topdocenten alle facetten van de hedendaagse controllersfunctie met u door.
5-daagse klassikale opleiding
De Moderne Controller

Breng uw kennis van het controllersvak op een hoger niveau en schrijf u in voor deze 5-daagse controllersopleiding!

Start: 9 november 2017


In deze opleiding nemen topdocenten met u de rol, taken en verantwoordelijkheden van de controller van vandaag en morgen door. Aan de hand van tal van cases worden de aandachtsgebieden management control en management accounting uitgebreid behandeld.

Lesprogramma

De praktijkgerichte en intensieve opleiding 'De Moderne Controller' bestaat uit 5 lesdagen. Voordat de opleiding 'De Moderne Controller' plaatsvindt, neemt uw coach uw persoonlijke doelstellingen met u door. Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • De functie van de controller
  • Management control
  • Management accounting
  • Financiële analyse
  • Treasury & cash management

 

Na afloop van de opleiding 'De Moderne Controller' heeft u een persoonlijk gesprek met uw coach waarin geëvalueerd wordt welke doelstellingen u heeft behaald en aan welke doelstelling(en) u eventueel nog wilt werken.

 

PE-punten
U ontvangt 35 PE-punten van de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants).


Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020