Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

FINANCIEEL +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Meer informatie over een specifieke BI, Big Data of Data Science opleiding? 

Klik op de opleiding van uw keuze voor meer informatie of het aanvragen van een brochure. Een brochure kunt u tevens aanvragen via 040-246 02 20 of info@imf-online.com.

In-company en op maat

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een in-company training? Neem dan contact met ons op.
Wij adviseren u graag!

 

Volgens recent onderzoek van Flexmarkt zal er komend jaar in de financiële markt een run op dataspecialisten plaatsvinden.

 

Organisaties kiezen in toenemende mate voor het automatiseren van financiële processen, waardoor de nadruk binnen finance steeds meer komt te liggen op het vertalen van data naar bruikbare rapportages. Finance professionals gespecialiseerd in data analytics en business intelligence zijn door deze ontwikkelingen zeer in trek. Vermaak, algemeen directeur Robert Walters Benelux: "Men is op zoek naar IT en data savvy financials met sterke communicatieve vaardigheden. Organisaties hebben hen nodig om de link tussen de afdelingen IT en finance te verbeteren, wat onmisbaar is voor het optimaliseren en moderniseren van de financiële processen."

 

International Managmenet Forum (IMF) biedt diverse opleidingen in het BI, Big Data en Data Science vakgebied. In deze nieuwsbrief treft u een overzicht aan van een aantal opleidingen uit dit vakgebied die binnenkort van start gaan!

 

Bron: flexmarkt
Opleidingskalender BI, Big Data en
Data Science

 

19 maart

Data Science voor niet-data scientists

Na deze 5-daagse training bent u in staat om als niet-Data Scientist de belangrijkste data gerelateerde taken uit te voeren met gebruikmaking van de point-and-click mogelijkheden van SAS Visual Analytics: data toegang en data manipulatie, data onderzoek met gebruikmaking van analytics en het opzetten van voorspellende modellen.

 

19 april

Certified Business Intelligence Professional (CBIP) schriftelijke/online cursus

In 10 lesdelen ontvangt u de juiste theoretische onderbouwing voor het CBIP examen. U studeert waar en wanneer u wilt en wanneer u vragen heeft, kunt u contact opnemen met uw eindredacteur. Optioneel kunt u na de schriftelijke cursus de 3-daagse CBIP examentraining volgen, waarin u wordt voorbereid op het CBIP-examen.

 

19 april

Business Intelligence en Business Analytics

In deze 5-daagse opleiding over Business Intelligence en Business Analytics leert u hoe u Business Intelligence implementeert, effectief inzet en met analytics meerwaarde haalt uit uw data. Na afloop van deze opleiding bent u optimaal voorbereid op het deelexamen Business Intelligence en Analytics van het Certified Business Intelligence Professional (CBIP) examen.

 

8 mei

Certified Business Intelligence Professional (CBIP) opleiding

Deze opleiding tot bestaat uit twee 5-daagse deelopleidingen t.w. "Business Intelligence en Business Analytics" en "Data Intelligence". Na het volgen van deze twee opleidingen plus drie examentrainingsdagen bent u uitstekend voorbereid op het CBIP-examen.

 

8 mei

Certified Business Intelligence Professional (CBIP) compact training

Het ultieme doel van deze CBIP compact training is om u in de kortst mogelijke tijd te laten slagen voor het CBIP examen. Het vakgebied wordt door middel van een optimale mix van theorie en praktijk uitvoerig behandeld en bevat tal van examenvragen.

 

9 mei

Data Intelligence

In de 5-daagse opleiding Data Intelligence staan data en de omgang met data centraal. Het complexe speelveld rondom data wordt diepgaand behandeld en er wordt antwoord gegeven op vragen als: wat zijn data, waar worden data voor gebruikt, door wie eigenlijk en wie of wat produceert data? Wat voor soorten data zijn er, hoe onderhoud je deze en wie is daarvoor verantwoordelijk?

 

 

14 mei

Big Data Foundation

Deze 3-daagse Big Data opleiding is ontwikkeld om u te leren wat Big Data inhoudt en wat de mogelijkheden van Big Data zijn om uw business uitdagingen te lijf te gaan. Bovendien krijgt u een overzicht van diverse relevante Big Data strategieën, systemen en architectuurprincipes.

 

7 juni

Big Data Steward

In deze 4-daagse training inclusief praktijkexamen wordt u opgeleid tot (Big) Data Steward, de spil in de data-driven organisatie. De Big Data Steward training is bestemd voor data professionals die de functie of de rol van Big Data Steward ambiëren en hiervoor de juiste training zoeken.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020