Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

FINANCIEEL +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2018


17 mei
Anti-Fraude Professional

24 mei
De Moderne Controller

28 mei
Certified Fraud Examiner (CFE)

6 juni
ISO 31000 Risicomanagement

20 juni
Financieel inzicht voor niet-financiële managers

8 oktober
Certified Fraud Examiner (CFE)

 

Ook interessant voor u!

Anti-Fraude Professional

Fraude bestrijden en vermijden in uw organisatie. Alle expertise om fraude(risico's) in uw organisatie te identificeren, te analyseren en te minimaliseren

Start maandelijks, o.m. op: 17 mei en 21 juni

 

Wij bieden u de enige officieel geaccrediteerde opleiding in de Benelux die opleidt voor de internationaal erkende certificering Certified Fraud Examiner (CFE)!


In deze  opleiding wordt u opgeleid voor de titel Certified Fraud Examiner van de Association of Certified Fraud Examiners (ACFE). Het CFE certificaat wordt door tal van vooraanstaande organisaties over de hele wereld gevraagd/geëist. Volgens de beloningsgids voor anti-fraude professionals van 2015/2016 verdienen Certified Fraud Examiners (CFE's) 23% meer dan hun niet-gecertificeerde collega's.

Klassikale opleiding
Certified Fraud Examiner (CFE)

Deze opleiding inclusief examen leidt op voor het internationaal erkende Certified Fraud Examiner (CFE) examen van de ACFE.

Start opleiding o.m. op: 28 mei (Amsterdam) en 8 oktober 2018 (Brussel)

 

Over de ACFE (Association of Certified Fraud Examiners)
De ACFE is de grootste anti-fraude organisatie ter wereld met meer dan 75.000 leden en chapters in 125 landen waaronder Nederland en België. De ACFE is de belangrijkste aanbieder van een certificering en cursussen op het gebied van fraude preventie, fraude opsporing en fraude onderzoek. De ACFE wordt in de verschillende landen vertegenwoordigd door Authorised Training Organizations die als enige geautoriseerd zijn om de officiële Certified Fraud Examiner (CFE) opleiding te organiseren.Doelgroep
Deze certificerende anti-fraude opleiding is bedoeld voor tal van personen binnen het brede terrein van fraudebestrijding. We denken dan o.a. aan medewerkers met een fraudeonderzoekstaak, zoals fraude managers, fraude analisten en fraude specialisten. Daarnaast denken wij aan audit- of compliance functionarissen, controllers, in- en externe accountants, hoofden administratie, internal auditors, risk managers, insurance managers, in- en externe juridisch adviseurs, belastingadviseurs, (forensisch) accountants en security en privacy managers.

 

Cursusdata
Deze opleiding wordt zowel in Nederland (regio Amsterdam) als in België (regio Brussel) georganiseerd:

  • 28 mei t/m 1 juni 2018 (Amsterdam)
  • 8 t/m 12 oktober 2018 (Brussel)

 

Zie onze website voor meer cursusdata!

 

Enkele beoordelingen van oud-cursisten

"De training is duidelijk, 'to the point', gericht op het examen en dat is prettig. Door de tijd is wel genoeg aandacht besteed aan voorbeelden."
Non-financial risk officer

 

"The training sessions were in line with my expectations. Efficient and effective use of my time. Course organisation and location were great!"
Lead analyst internal control

 

"Een effectieve training om Certified Fraud Examiner te worden."
Internal auditor


Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020