Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

FINANCIEEL +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2018


20 juni
Financieel inzicht voor niet-financiële managers

20 juni
COSO 2013

21 juni
Anti-Fraude Professional

12 september
Lean Management & Accounting

12 september
ISO 31000 Risicomanagement

13 september
BTW in de praktijk

13 september
De Moderne Controller

27 september
Project Control

8 oktober
Certified Fraud Examiner (CFE)

11 oktober
Management Accounting & Control


Bij Lean Management wordt een beroep gedaan op financiële data om verspillingen te identificeren en te kwantificeren. Vaak zien we dat de financiële processen en systemen in de organisatie hier niet op ingericht zijn. De financiële functie in een organisatie heeft dus een belangrijke invloed op het welslagen van Lean Management initiatieven. Zonder goede financiële stuurinformatie zijn Lean Management initiatieven gedoemd te mislukken.

Is uw organisatie van plan om Lean Six Sigma in te voeren of werkt uw organisatie al volgens Lean? Gaat uw klant met Lean Six Sigma aan de slag? Dan is de training Lean Management en Accounting een aanrader voor u!
 2-daagse klassikale training
Lean Management en Accounting

In 2 dagen tijd leert u de enorme potentie van Lean Management en Lean Accounting kennen. U bereikt het niveau van Lean Six Sigma Orange Belt.

Data: 12 en 13 september 2018


In veel bedrijven is Lean Six Sigma inmiddels niet meer weg te denken uit de dagelijkse praktijk van financials. Lean Six Sigma vraagt van financials onder meer om op een andere manier naar financiële processen en verslaggeving te kijken. In deze intensieve tweedaagse training wordt ruim aandacht besteed aan de effecten in de praktijk op het gebied van verslaggeving.

In deze training maakt u kennis met de basis van Lean Management en Lean Accounting. U leert hoe u verspillingen kunt identificeren en kwantificeren en hoe u processen gemakkelijker en efficiënter kunt inrichten, met tal van kostenbesparingen als gevolg. Uiteraard leert u tevens over de consequenties van Lean voor onder meer verslaglegging, rapportages en overige financiële stuurinformatie. Na deze training heeft u het niveau van Lean Six Sigma Orange Belt bereikt.

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020