Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

FINANCIEEL +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingkalender 2018


16 augustus
Business Process Management (BPM) - schriftelijke cursus

16 augustus
Sturen op kosten en baten van IT

16 augustus
Enterprise Resource Planning (ERP)

12 september
ISO 31000 Risicomanagement

25 september
Business Process Management (BPM) - 4-daagse certificerende training

27 september
Project Control

5 november
Big Data Foundation

14 november
Business Process Management (BPM) - 4-daagse praktijktraining

 

Met Process Mining kunt u aan de hand van gegevens uit systemen bedrijfsprocesssen snel, objectief en diepgaand in kaart brengen. Vervolgens kunt u de resultaten analyseren, de oorzaken van proces-inefficiƫnties opsporen en de meest effectieve verbeteringsinitiatieven inzetten.

 

Process Mining is een samenvoeging van data mining en process modelling. Het is een nieuwe technologische ontwikkeling op het gebied van data en processen. Uit tal van Process Mining praktijkcases blijkt dat het dichten van de gevonden proceslekken een gemiddelde efficiencywinst van 15% tot 25% oplevert.

 

Gezien de grote voordelen van Process Mining wordt verwacht dat een toenemend aantal organisaties op afzienbare termijn met Process Mining aan de slag zal gaan.
 4-daagse training
Process Mining

Met Process Mining kunt u uw bedrijfsprocessen snel en objectief in kaart brengen en deze vervolgens analyseren en verbeteren.

Startdatum: 20 september 2018

 

In deze 4-daagse training leert u hoe u Process Mining succesvol toepast in uw organisatie!

 

Wat leert u?

In deze toptraining laten de trainers u zien wat de voorwaarden voor en voordelen van Process Mining zijn, wat de belangrijkste toepassingsmogelijkheden zijn en welke tools beschikbaar zijn. Na de training bent u in staat om Process Mining op een gestructureerde wijze in te zetten in uw organisatie en weet u hoe u data kunt gebruiken om bedrijfsprocessen te verbeteren. U leert data uit systemen te verzamelen en te prepareren voor Process Mining, u kunt process management dashboards bouwen en u weet hoe u Data Science kunt toepassen voor het uitvoeren van data analyses.

 

Doelgroep

Deze 4-daagse training is opgezet voor professionals die zelf met Process Mining aan de slag willen binnen hun organisatie. Naast (interne) consultants die zich bezighouden met het verbeteren van bedrijfsprocessen, Business Intelligence (BI) professionals en Data Scientists, is deze training ook uitermate geschikt voor proceseigenaren, controllers en auditors.

 

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020