Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

FINANCIEEL +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2018


20 september
Business Process Management (BPM)

20 september
Sturen op kosten en baten van IT

3 oktober
COSO 2013

11 oktober
Management Accounting en Control

11 oktober
Robotic Process Automation (RPA) in de praktijk

31 oktober
De Moderne Controller

5 november
Big Data Foundation

19 december
Lean Management en Accounting

 

Graag maken wij u attent op de nieuwe 4-daagse training Robotic Process Automation (RPA) in de praktijk.

 

Robotic Process Automation (RPA) is software waarmee het mogelijk wordt menselijke handelingen te automatiseren en daarmee processen te verbeteren. Uit recent onderzoek blijkt dat het gebruik van RPA een flinke kostenreductie kan opleveren en dat bovendien de productiviteit, de capaciteit en het serviceniveau aanzienlijk kunnen worden geoptimaliseerd. Kenners zijn ervan overtuigd dat de potentie van Robotic Process Automation groot is voor zowel finance activiteiten alsook binnen o.m. IT, supply chain, legal, sales, klantenservice en HR. Vast staat dat u een groot competitief voordeel kunt behalen als u vandaag begint!
Klassikale training
Robotic Process Automation (RPA) in de praktijk

In deze 4-daagse praktijktraining leert u zelfstandig RPA-trajecten uit te rollen in uw organisatie.

Startdata: onder meer 11 oktober en 8 november 2018

 

In deze 4-daagse praktijktraining krijgt u alle handvatten aangereikt om zelfstandig RPA-trajecten uit te rollen binnen uw eigen organisatie. Wij helpen u om zowel bedrijfsmatige als technische competenties op te bouwen.

 

Wat leert u?

In deze training leert u vorm te geven aan RPA-trajecten en deze vervolgens te coördineren en succesvol af te ronden. Na afloop van de training bent u in staat projecten/programma's te coördineren, een programmastructuur in te richten voor uw organisatie, te beoordelen welke processen geschikt zijn voor Robotic Process Automation (RPA) en de grootste uitdagingen en valkuilen vroegtijdig te identificeren. De trainers gaan tevens met u na welke leverancier van Robotic Process Automation (RPA) voor uw organisatie en uw gewenste doelen het meest geschikt is. Ook het managen van uw medewerkers en de samenwerking tussen uw medewerkers en de nieuwe RPA-software komen aan bod.


Meer informatie?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.

 

Direct inschrijven?

Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020