Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

FINANCIEEL +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2018

8 oktober
Certified Fraud Examiner (CFE)
Brussel


9 oktober
Project Control

18 oktober
Anti-Fraude Professional

31 oktober
De Moderne Controller

12 november
Certified Fraud Examiner (CFE)
Amsterdam


21 november
ISO 31000 Risicomanagement

12 december
Financieel inzicht voor niet-financiële managers

 

Verzekeraars hebben vorig jaar 101 miljoen euro bespaard door het opsporen van fraudeplegers. Daarmee is het de hoogste besparing door fraudeaanpak in de afgelopen vijf jaar.*


Een effectieve fraudebestrijding is dus rendabel. Naast het feit dat het flinke besparingen met zich meebrengt, blijkt namelijk ook dat sanctionerende instanties minder streng optreden wanneer u als organisatie kunt aantonen dat u serieuze aandacht besteedt aan het voorkomen van fraude. Het hebben van Certified Fraud Examiners (CFEs) in uw organisatie is onder andere een bewijs van deze serieuze aandacht.


Wilt u ook beschikken over het internationaal erkende CFE certificaat? Dan is de opleiding Certified Fraud Examiner (CFE) dé opleiding voor u!


*Bron: Eufin
5-daagse certificerende training
Certified Fraud Examiner (CFE)

De enige geaccrediteerde opleiding in de Benelux die opleidt voor het Certified Fraud Examiner (CFE) examen van de ACFE.

Startdata: o.m. 8 oktober en 12 november 2018


In deze opleiding wordt u opgeleid voor de titel Certified Fraud Examiner van de Association of Certified Fraud Examiners (ACFE). Het CFE certificaat wordt door tal van vooraanstaande organisaties over de hele wereld gevraagd/geëist. Volgens de beloningsgids voor anti-fraude professionals van 2015/2016 verdienen Certified Fraud Examiners (CFE's) 23% meer dan hun niet-gecertificeerde collega's.

Over de ACFE (Association of Certified Fraud Examiners)
De ACFE is de grootste anti-fraude organisatie ter wereld met meer dan 75.000 leden en chapters in 125 landen waaronder Nederland en België. De ACFE is actief op het gebied van fraude preventie, fraude opsporing en fraude onderzoek. De ACFE wordt in de verschillende landen vertegenwoordigd door Authorised Training Organizations die als enige geautoriseerd zijn om de officiële Certified Fraud Examiner (CFE) opleiding te organiseren.

Doelgroep
Deze certificerende anti-fraude opleiding is bedoeld voor tal van personen binnen het brede terrein van fraudebestrijding. We denken dan o.a. aan medewerkers met een fraudeonderzoekstaak, zoals fraude managers, fraude analisten en fraude specialisten. Daarnaast denken wij aan audit of compliance functionarissen, controllers, in- en externe accountants, hoofden administratie, internal auditors, risk managers, insurance managers, in- en externe juridisch adviseurs, belastingadviseurs, (forensisch) accountants en security en privacy managers.

Cursusdata
Deze opleiding wordt zowel in Nederland (regio Amsterdam) als in België (regio Brussel) georganiseerd:

  • 8 t/m 12 oktober 2018 (Brussel)
  • 12 t/m 16 november 2018 (Amsterdam)

Zie onze website voor meer cursusdata!

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020