Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

FINANCIEEL +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2019


11 maart
Cost Estimating Foundation

18 maart
PRINCE2 Foundation

6 mei
PRINCE2 Practitioner

7 mei
Managing Succesful Programmes

6 juni
De Moderne Controller

13 juni
Contract Management (IACCM)

2 oktober
Certified Cost Technician (CCT)

2 oktober
Certified Cost Professional (CCP)

 

Heeft u ook geen idee of uw project budgetoverschrijding heeft?
Veel controllers en projectleiders hebben helaas geen idee of projecten binnen hun organisatie op tijd en binnen budget worden opgeleverd en of de afgesproken kwaliteit wordt gerealiseerd. De vraag naar project controllers neemt daarom sterk toe. Steeds meer organisaties hebben vacatures voor gekwalificeerde project controllers.

Wanneer u geen idee heeft of uw project budgetoverschrijding heeft of krijgt en hoeveel dat dan is, dan bent u niet de enige! Wij bieden u daarom een gespecialiseerde opleiding aan op het vakgebied project control. Deze post-HBO opleiding wordt zowel via open inschrijving (9 dagdelen) als in-company georganiseerd.
klassikale post-HBO opleiding in 9 dagdelen

Project Control

Beheers het financieel sturen van risicovolle projecten in uw organisatie!

Start: 5 februari 2019

 

Inhoud
Vanuit een bedrijfskundig en financieel perspectief wordt in deze praktijkgerichte opleiding aandacht geschonken aan het gedrag en de dynamiek van projecten in relatie tot de rest van de organisatie. Verder komen de onderwerpen organisatieleer, dynamiek van projecten, teamwork en essenties van projectmanagement, de beheersaspecten van tijd, geld, kwaliteit, organisatie, informatie en risico's ruim aan bod. Deze opleiding is nuttig voor projecten van groot tot klein, in alle sectoren.

In overleg met de cursusleiding kunt u eigen cases inbrengen en het programma mede afstemmen op uw specifieke behoefte. Naast een gedegen theoretische basis bevat de opleiding ook actuele en spraakmakende cases, de meest recente inzichten en een flink deel ervaringsdeskundigheid met een hoog praktisch (en toepasbaar) gehalte. De theorie is doorspekt met de nodige 'streetwiseness'.


PE-punten
Deze opleiding is sinds 2010 CEDEO-erkend en NBA gecertificeerd en geeft recht op 35 PE-punten.

 

Doelgroep
Deze opleiding leidt op tot gekwalificeerde project controllers, die in staat zijn de sturing en beheersing van complexe projectvraagstukken in de praktijk aan te kunnen. Wij denken hierbij aan (project) controllers, hoofden administratie, administrateurs, business en financial controllers, managers finance & accounting, accountants, project managers, project leiders, project ondersteuners, cost engineers, etc.

 

Meer informatie?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.

 

Direct inschrijven?
Om u voor deze opleiding in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020