Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

FINANCIEEL +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2019


21 februari
Business Process Management (BPM), schriftelijke cursus

11 maart
Artificial Intelligence (AI) in de praktijk

11 maart
Cost Estimating Foundation

14 maart
Blockchain in de praktijk

14 maart
Process Mining

2 april
Business Process Management (BPM), 4-daagse certificerende training

3 april
Business Process Management (BPM), praktijktraining

6 juni
De Moderne Controller

13 juni
Contract Management

 

Waarom is RPA zo actueel?
Robotic Process Automation (RPA) is software waarmee het mogelijk wordt menselijke handelingen te automatiseren en daarmee processen te verbeteren. Veelal omslachtige en repeterende werkzaamheden kunnen snel, efficiënt en foutloos worden afgehandeld.

Recent onderzoek wijst uit dat Robotic Process Automation (RPA) 25-50% kostenreductie kan opleveren en dat het de productiviteit, de capaciteit en het serviceniveau met 35-50% kan verhogen. Experts zijn ervan overtuigd dat de potentie van Robotic Process Automation (RPA) groot is binnen o.m. finance, IT, supply chain, legal, sales, klantenservice en HR.

Het mislukken van een Robotic Process Automation (RPA) traject is hoofdzakelijk te wijten aan de manier waarop deze trajecten worden georganiseerd, gefaciliteerd en geborgd. Een succesvolle implementatie staat of valt met een gestructureerde uitrol. In deze praktijktraining krijgt u alle handvatten aangereikt om zelfstandig RPA trajecten uit te rollen binnen uw eigen organisatie. Wij helpen u om zowel bedrijfsmatige als technische competenties op te bouwen. Vast staat dat u een groot competitief voordeel kunt behalen als u vandaag begint!
4-daagse klassikale training

Robotic Process Automation (RPA) in de praktijk

In deze zeer praktijkgerichte training leert u zelfstandig RPA trajecten uit te rollen in uw organisatie!


Start: 8 februari 2019


Wat leert u?
Deze informatieve, inspirerende en interactieve training is grofweg in te delen in 3 thema's, t.w. management, processen en IT. Binnen elk thema gaat u ervaren voor welke uitdagingen u komt te staan bij de uitrol van RPA. De trainers leggen u uit hoe u RPA praktisch en concreet inzet, welke tools beschikbaar zijn en hoe u interessante business cases ontdekt. U leert leert vorm te geven aan RPA trajecten en deze vervolgens te coördineren en succesvol af te ronden. Ook het managen van uw medewerkers en de samenwerking tussen uw medewerkers en de nieuwe RPA software komen aan bod.

Na afloop van de training bent u in staat RPA projecten/programma's te coördineren, een programmastructuur in te richten voor uw organisatie, te beoordelen welke processen geschikt zijn voor RPA en de grootste uitdagingen en valkuilen van RPA vroegtijdig te identificeren.

Voor wie?
Deze praktijktraining is bedoeld voor o.a. IT managers, project managers, programma managers, Lean Six Sigma/Lean Black Belt experts, (business) process managers, innovatie en transformatie managers, business-IT managers, business architecten, financieel managers, Supply Chain Managers (SCM), juristen en HR managers.

Meer informatie?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.

Direct inschrijven?
Om u voor deze opleiding in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.

 
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020