Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

FINANCIEEL +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2019


26 maart
Project Control

28 maart
Management Accounting & Control

1 april
Certified Fraud Examiner (Brussel)

10 april
Financieel inzicht voor niet-financiële managers, klassikale training

18 april
Financiële kennis voor de niet-financiële manager, schriftelijke cursus

18 april
Anti-Fraude Professional

13 mei
Certified Fraud Examiner (Amsterdam)

22 mei
ISO 31000 Risicomanagement

6 juni
De Moderne Controller

13 juni
Contract Management (IACCM)

18 september
Lean Management en Accounting


Fraude bestrijden loont! In alle opzichten!
Een effectieve fraudebestrijding is in alle opzichten rendabel. Naast het feit dat het flinke besparingen met zich meebrengt, blijkt namelijk ook dat sanctionerende instanties minder streng optreden wanneer u als organisatie kunt aantonen dat u serieuze aandacht besteedt aan het voorkomen van fraude. Het hebben van Certified Fraud Examiners (CFEs) in uw organisatie is onder andere een bewijs van deze serieuze aandacht.
Wilt u ook beschikken over het internationaal erkende CFE certificaat? Dan is de opleiding Certified Fraud Examiner (CFE) dé opleiding voor u!
5-daagse certificerende klassikale opleiding

Certified Fraud Examiner (CFE)

De enige geaccrediteerde opleiding in de Benelux die u opleidt voor het Certified Fraud Examiner (CFE) examen van de ACFE.

Start: o.m. op 1 april (Brussel) en
13 mei (Amsterdam) 2019

 

In deze opleiding wordt u opgeleid voor de titel Certified Fraud Examiner van de Association of Certified Fraud Examiners (ACFE). Het CFE certificaat wordt door tal van vooraanstaande organisaties over de hele wereld gevraagd/geëist. Volgens de beloningsgids voor anti-fraude professionals van 2015/2016 verdienen Certified Fraud Examiners (CFEs) 23% meer dan hun niet-gecertificeerde collega's.


Over de ACFE (Association of Certified Fraud Examiners)
De ACFE is de grootste anti-fraude organisatie ter wereld en actief op het gebied van fraude preventie, fraude opsporing en fraude onderzoek. De ACFE wordt in de verschillende landen vertegenwoordigd door Authorised Training Organizations die als enige geautoriseerd zijn om de officiële Certified Fraud Examiner (CFE) opleiding te organiseren. In de Benelux is International Management Forum (IMF) de enige officieel geaccrediteerde aanbieder van de CFE opleiding.


Doelgroep
Deze opleiding is bedoeld voor tal van personen binnen het brede terrein van fraudebestrijding. We denken dan o.a. aan fraude managers, fraude analisten en fraude specialisten. Daarnaast is de opleiding geschikt voor audit of compliance functionarissen, controllers, in- en externe accountants, hoofden administratie, internal auditors, risk managers, insurance managers, in- en externe juridisch adviseurs, belastingadviseurs, (forensisch) accountants en security en privacy managers.

 

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze opleiding in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020