Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

FINANCIEEL +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2019


8 april
Certified Data Protection Officer (CDPO)

16 april
Certified Information Privacy Manager (CIPM)

18 april
Data Protection Officer (DPO)

18 april
Data Protection Officer (DPO) in België

29 april
Certified Information Privacy Technologist (CIPT)

7 mei
Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E)

14 mei
Privacy & Data Protection in de praktijk van de publieke sector

27 mei
Privacy & Security

12 september
Privacy & Data Protection in de praktijk

1 oktober
Data Protection Impact Assessment (DPIA) in de praktijk


Privacy en data protection staan zowel bij bedrijven als de overheid hoog op de agenda. IMF biedt een tweetal internationaal certificerende trainingen van IAPP aan waarmee u uw actuele kennis van de nieuwe Europese wetgeving op privacygebied helemaal up to date houdt.

CIPP/E en CIPM
De Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) is dé Europese standaard op het gebied van privacy. Met deze certificering kunt u aantonen dat u kennis heeft van de wet- en regelgeving op het gebied van privacy en data protection op Europees niveau. In deze training leert u alles over het juridische kader en tevens over de consequenties van de verschillen tussen bijvoorbeeld Europa en de Verenigde Staten.

Daarnaast biedt IMF ook de Certified Information Privacy Manager (CIPM) certificering aan. Deze training gaat dieper in op de verantwoordelijkheden en werkzaamheden van de privacymanager. U bent niet verplicht om het CIPP/E certificaat te behalen voordat u deelneemt aan de CIPM certificering. Wij adviseren u echter wel om met de CIPP/E training te starten, zodat u als privacymanager op de hoogte bent van het juridische kader.

IAPP (International Association of Privacy Professionals)
De IAPP is een non-profit organisatie met meer dan 14.000 leden en is daarmee de grootste data privacy community in de wereld. IAPP biedt privacy certificeringen voor privacy professionals en managers, zoals CIPP/E en CIPM.
2-daagse internationaal certificerende training

Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E)

Ontwikkel kennis van de Europese wet- en regelgeving op het gebied van privacy en data protection!

Start o.m. op 7 mei 2019 (Veenendaal) en 13 mei 2019 (Eindhoven)


Wat leert u?

Tijdens deze training wordt volledig ingegaan op de Europese context en specifieke wet- en regelgeving rondom data protection. De eerste dag worden onderwerpen als Data Protection Laws, Personal Data, Controllers and Processors, Processing Personal Data, Information Provision en Data Subjects' Rights behandeld. Gedurende de tweede dag wordt specifiek ingegaan op Security of Processing, Accountability, International Data Transfers, Supervisions and Enforcement en Compliance.

2-daagse internationaal certificerende training

Certified Information Privacy Manager (CIPM)

Leer te fungeren als aanspreekpunt op
het gebied van privacy in uw organisatie.

Startdata: o.m. 16 april en 6 mei 2019


Wat leert u?

In deze training leert u hoe u een organisatiebrede visie op dataprotectie en privacy kunt bepalen en intern kunt uitdragen en hoe de operationele lifecycle van een privacyprogramma eruitziet. Ook leert u een privacyteam vorm te geven en een framework van een privacyprogramma te ontwikkelen en implementeren. Na deze training bent u volledig geïnformeerd om als aanspreekpunt op het gebied van privacy in uw organisatie te fungeren.

Voor wie?
Beide trainingen zijn bedoeld voor alle IT-, privacy- en security professionals en managers en consultants die te maken hebben met persoonlijke data. Qua functionarissen denken wij aan privacy officers, functionarissen gegevensbescherming (FG), informatiemanagers, corporate privacy managers, data protection officers, compliance officers, risk managers, information security professionals, IT juristen, bedrijfsjuristen, advocaten, IT auditors en IT governance professionals, alsook managers die verantwoordelijk zijn voor de privacy binnen hun team (zoals HR managers, inkopers, marketing managers en customer relations managers).

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag een brochure aan via onze website voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor een van deze trainingen in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op onze website.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020