Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

FINANCIEEL +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2019


15 augustus 2019
Anti-Fraude Professional

2 september 2019
Certified Fraud Examiner (CFE)

17 september 2019
Radicalisering & Terrorisme Expert (RTE)

18 september 2019
ISO 31000 Risicomanagement

2 oktober 2019
Business Valuation & Financial Modelling

8 oktober 2019
Crisismanagement

10 oktober 2019
Management Accounting & Control

28 oktober 2019
Certified Anti-Corruption Manager (CACM)

14 november 2019
Contract Management (IACCM)


Veel organisaties zijn zich nog steeds onvoldoende bewust van de risico's van en (persoonlijke) aansprakelijkheid voor corruptie bij (inter)nationaal zakendoen. Corruptie is in veel delen van de wereld een groot probleem. Steeds meer landen en toezichthouders stellen strenge straffen in het vooruitzicht voor organisaties die geen beleid (en actieve naleving daarvan) hebben ten aanzien van corruptie. 

De Certified Anti-Corruption Manager® (CACM) is een management professional certificering die in het leven is geroepen om management en governance professionals te voorzien van de kennis en vaardigheden om corruptie in organisaties te bestrijden en vermijden.

 

The AACI (The American Anti-Corruption Institute)
The AACI (American Anti-Corruption Institute) is de wereldwijde aanbieder van anti-corruptie trainingen op management niveau. Sinds 2016 biedt The AACI deze wereldwijd erkende anti-corruptie certificering aan voor organisaties die ondersteuning zoeken bij het voorkomen en bestrijden van fraude en corruptie.

International Management Forum (IMF) is een The AACI (The American Anti-Corruption Institute) geautoriseerde trainingspartner en een officiële geaccrediteerde aanbieder van Certified Anti-Corruption Manager (CACM) (review)trainingen in o.m. Europa.

5-daagse certificerende training

Certified Anti-Corruption Manager® (CACM)

Word opgeleid voor de internationale, wereldwijd erkende Certified Anti-Corruption Manager® (CACM) titel!


Start: 28 oktober 2019


Wat leert u?

Het programma met op de 5e dag het Certified Anti-Corruption Manager (CACM) examen richt zich op het bestrijden, vermijden en ontdekken van corruptie, het beheersen van fraude, witwassen, terrorisme financiering, interne controle en corporate governance. Na afloop van de CACM training bent u bekend met de wettelijke, management en psychologische procedures en aanpak om corruptie succesvol te bestrijden en vermijden in uw organisatie. Daarnaast bent u in staat de juiste hard en soft controls in uw organisatie in te zetten om ethisch gedrag te bewerkstelligen.

Voor wie?
Corruptie en omkoping zijn voor veel bedrijven een reëel probleem. Het bestrijden en vermijden ervan is dan ook van groot belang voor o.a. compliance professionals, fraud examiners en andere fraude specialisten, controllers, advocaten en (bedrijfs)juristen, forensisch en management accountants, in- en externe auditors, GRC-managers, risk managers en executive management.

Meer weten?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.

Direct inschrijven?
Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020