Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Meer informatie?
Voor meer informatie of een uitgebreide brochure kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!
040 - 246 02 20
info@imf-online.com
www.imf-online.com

Direct inschrijven?
Om u voor een van deze opleidingen in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com of vraag een PDF inschrijfformulier aan via info@imf-online.com.

Liever een opleiding bij u in huis?
Vanaf doorgaans vijf personen kunnen wij een besloten opleiding organiseren op uw locatie. Informeer naar de mogelijkheden!

 

 

Over de Association of Cost Engineers (AACE)
De Association for Advancement of Cost Engineers (AACE) International is opgericht in 1956 en is een non-profit organisatie. De vereniging heeft meer dan 8.600 leden in 100 landen. De AACE is de grootste organisatie ter wereld die het hele vakgebied van cost management bestrijkt. Het Internationale certificeringsportfolio van de AACE bestaat uit tal van certificeringen waaronder Certified Cost Technician (CCT) en Certified Cost Professional (CCP). 

 


Het correct inschatten van de kosten van technische projecten is het vinden van een balans tussen theoretische modellen en voorspellingen enerzijds en veel praktijkervaring anderzijds. Om de kosten onder controle te houden is het in elk project in een technische of industriële omgeving noodzakelijk dat een aantal mensen professionele kennis heeft op dit gebied.

 

International Management Forum (IMF) biedt 3 nieuwe opleidingen op het gebied van Cost Engineering aan:
4-daagse opleiding
Cost Estimating Foundation
Begroten en beheersen van de kosten van technische projecten
Start: 13 maart 2017


Tijdens deze 4-daagse cursus leren wij u zowel de basis als de meer geavanceerde aspecten van kostenbegrotingen. De theorie wordt afgewisseld met voorbeeldcases en oefeningen zodat u het geleerde na afloop van de cursus onmiddellijk in praktijk kunt brengen. Alle belangrijke aspecten komen aan bod, van het opstellen van een eerste budget tot het uitwerken van een gedetailleerde kostenbegroting.


Meer informatie of direct inschrijven?
Naast de Cost Estimating Foundation training biedt IMF twee AACE certificerende Cost Engineering opleidingen: De Certified Cost Technician (CCT) en de Certified Cost Professional (CCP). Het basisprogramma van beide opleidingen is gelijk. Echter richt CCT zich op professionals met minimaal vier jaar professionele ervaring (opleiding of werkervaring) en is CCP gericht op professionals met ten minste acht jaar professionale ervaring. Het CCP programma en examen zijn derhalve ook zwaarder dan dat van CCT.

 

In deze opleidingen leert u verschillende technieken voor het begroten, plannen en beheersen van kosten in de verschillende fases van een industrieel project. De opleidingen zijn opgebouwd aan de hand van de internationale normen van de Association of Cost Engineers (AACE). 

 

Basis lesprogramma:

  • The role of the cost engineer
  • Cost estimating methodologies and classifications
  • Statistics, economics, and finance
  • Planning, cost control, and progress measurement
  • Cost engineering fundamentals within project management
  • Cost management, quality management, value management, and contract management
  • Risk management and common cost engineering practices
  • Comprehensive cost engineering skills and knowledge case
  • Exam preparation

 

Optie 1 (minmaal 4 jaar ervaring):

9-daagse opleiding
Certified Cost Technician (CCT) in de praktijk
In deze unieke en praktijkgerichte Cost Technician opleiding wordt u opgeleid voor het officiële Certified Cost Technician (CCT) examen van de AACE (de International Association of Cost Engineers)
Start: 1 maart of 4 oktober 2017
Meer informatie of direct inschrijven?
Optie 2 (minimaal 8 jaar ervaring):

11-daagse opleiding
Certified Cost Professional (CCP) in de praktijk
De enige opleiding ter wereld waarin de praktijk van de cost professional centraal staat en waarin u tevens wordt opgeleid voor het officiële Certified Cost Professional (CCP) examen van de AACE, de International Association of Cost Engineers
Start: 1 maart of 4 oktober 2017
Meer informatie of direct inschijven?
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020