Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com


Meer informatie?

Voor meer informatie of een uitgebreide brochure kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!
040 - 246 02 20
info@imf-online.com
www.imf-online.com

Direct inschrijven?
Om u voor een van deze opleidingen in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com of vraag een PDF inschrijfformulier aan via info@imf-online.com.

Liever een opleiding bij u in huis?
Vanaf doorgaans vijf personen kunnen wij een besloten opleiding organiseren op uw locatie. Informeer naar de mogelijkheden!


Certified Information Systems Security Professional (CISSP) is de veel gevraagde internationale certificering voor informatiebeveilingsprofessionals. Deze hoog aangeschreven certificering wordt uitgegeven door het bekende Amerikaanse (ISC)2, het Information Systems Security Certification Consortium. De CISSP certificering is de snelstgroeiende standaard op het gebied van Security Management en in Amerika de ‘de facto’ standaard in het vakgebied.

CISSPMet de CISSP-certificering op zak wordt u internationaal erkend als security professional en verhoogt u de marktwaarde van zowel uzelf als uw bedrijf.

International Management Forum (IMF) biedt de volgende drie opleidingen die u voorbereiden op het officiële CISSP examen van (ISC)2:

11-delige schriftelijke/online CISSP cursus
Naast de verplichte kennis is de cursus voorzien van tal van praktijkvoorbeelden en wordt tevens de vertaalslag gemaakt vanuit de Amerikaanse situatie naar de West-Europese cultuur en daar waar relevant naar de Nederlandse juridische- en managementcultuur.
Start: maandelijks, onder meer op 16 maart, 20 april en 18 mei 2017

Meer informatie of direct inschrijven?

 

10-daagse klassikale CISSP opleiding
Deze CISSP training onderscheidt zich - naast de focus op het behalen van het examen - door de aandacht voor het goed begrijpen en kunnen toepassen van de lesstof in de praktijk.
Start: onder meer op 5 april en 1 mei 2017

Meer informatie of direct inschrijven?

 

5-daagse CISSP compact training
In deze Engelstalige training wordt diep ingegaan op o.a. het opstellen van een informatiebeveiligingsbeleid, beveiligingsmodellen, risicomanagement en beveiligingsmaatregelen (in techniek, proces of organisatie). Alle onderwerpen worden opgehangen aan de zogeheten CIA driehoek (Confidentiality, Integrity en Availability).
Start: onder meer op 24 april en 1 mei 2017

Meer informatie of direct inschrijven?

 
In deze opleidingen worden de 8 CISSP domeinen uitvoerig behandeld. De domeinen zijn als volgt:

  • Domein 1:   Security and Risk Management
  • Domein 2:   Asset Security
  • Domein 3:   Security Engineering
  • Domein 4:   Communications and Network Security
  • Domein 5:   Identity and Access Management
  • Domein 6:   Security Assessment and Testing
  • Domein 7:   Security Operations
  • Domein 8:   Software Development Security

 

CISSP is a registered trademark of The International Information Systems Security Certification Consortium ((ISC)2).
Partnerbericht

 

10 maart: SAFe Leadership Day
Gladwell Academy en BlinkLane Consulting willen de uptake van SAFe in Nederland dit jaar in een stroomversnelling brengen. Daarom zijn zij samen gastheer van de SAFe Leadership Day, op 10 maart 2017 in het Scheepvaartmuseum. Dé plek voor een uitgebreid gesprek tussen top-level executives en SAFe practitioner experts. Dé plek om problemen en uitdagingen in grootschalige veranderprocessen te lijf te gaan met de tools en zienswijze die Scaled Agile het Nederlandse corporate landschap te bieden heeft.

 

Kers op de taart is de komst van Dean Leffingwell: deelnemers krijgen de unieke kans om van de grondlegger van SAFe zelf te spreken, wat de gestructureerde toepassing van het incrementele gedachtengoed voor hun challenges kan betekenen. Voorgezeten door de Nederlandse SAFe master Eelco Rustenburg belooft het een uiterst inspirerende dag te worden. Meer informatie
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020