Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Meer informatie?
Voor meer informatie of een uitgebreide brochure kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!
040 - 246 02 20
info@imf-online.com
www.imf-online.com

Direct inschrijven?
Om u voor deze opleiding in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com of vraag een PDF inschrijfformulier aan via info@imf-online.com.

Liever een opleiding bij u in huis?
Vanaf doorgaans vijf personen kunnen wij een besloten opleiding organiseren op uw locatie. Informeer naar de mogelijkheden!

 

Ook interessant voor u!

 


Informatiemanagement in de publieke sector
Na de opleiding weet u wat er speelt binnen de samenhang IT, besturing, informatievoorziening en organisatie en zult u als informatiemanager een volwaardig adviseur in uw organisatie zijn.
Start: 8 maart 2017Informatiemanagement
In deze opleiding worden de belangrijkste aandachtsgebieden in het vakgebied behandeld waardoor u weer up to date bent en de juiste beslissingen kunt nemen.
Start: 8 mei 2017Informatiemanagement en Bedrijfsvoering
In deze opleiding wordt u als informatiemanager opgeleid tot een breed inzetbare informatieprofessional op het snijvlak van Business & IT.
Start: 10 mei 2017

 


De rol van de Functioneel Beheerder wordt steeds belangrijker!
Door het toenemende belang van informatievoorziening binnen publieke organisaties wordt ook Functioneel Beheer als discipline steeds belangrijker. Het aantal Functioneel Beheerders met een gedegen professionele basis is echter nog relatief gering binnen de publieke sector. Wilt u meer invloed uitoefenen op uw toekomstige informatievoorziening, dan is het zaak uw Functioneel Beheer te versterken.

5-daagse opleiding
Functioneel Beheer in de publieke sector
In deze opleiding krijgt u de juiste handvatten aangereikt om de organisatie rondom Functioneel Beheer succesvol vorm te geven en de rol van Functioneel Beheerder in de publieke sector beter uit te voeren.
Training I: 20, 21, 27 en 28 maart + 6 april 2017
Training II: 22 en 23 november + 6, 7 en 14 december 2017


Het doel van deze opleiding is het succesvol toepassen van Functioneel Beheer in de praktijk van publieke organisaties. Zo worden bijvoorbeeld alle processen rondom Functioneel Beheer met u doorgenomen. Met deze kennis kunt u zich - indien gewenst - voor BiSL laten certificeren. Daarnaast komt ook de rol van Functioneel Beheer in een veranderingsproces aan de orde, zoals bijvoorbeeld de digitale transformatie binnen de publieke sector. Ook leert u hoe u als Functioneel Beheerder moet omgaan met continue veranderingen in prioriteit en verwachtingen van de klant. Relevante trends, wet- en regelgeving en methoden voor Functioneel Beheer worden eveneens uitgebreid behandeld.


Meer informatie?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.

Direct inschrijven?
Om u voor deze cursus in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com. U kunt ook een PDF inschrijfformulier aanvragen via info@imf-online.com.
Partnerberichten

 

RiskCongresPublicValues op 6 april in Den Haag

Het congres heeft als thema "Risicomanagement in de publieke sector: De paarse krokodil? Het gaat om wat je niet ziet!". Dit is uitgewerkt in de volgende onderwerpen:

  • De bedoeling en de mens centraal, waarbij systemen dienend moeten zijn en niet leidend.
  • Hoe kan dit in de praktijk worden vormgegeven?
  • Doelstellingenmanagement is een betere term voor risicomanagement. Wat betekent dit concreet?
  • U heeft allemaal te maken met interne en externe toezichthouders. Hoe kunt u zich goed voorbereiden op gesprekken met deze toezichthouders? Daartoe is als afsluiter een interactief rollenspel ontwikkeld.

 
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020