Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Meer informatie?
Voor meer informatie zoals een uitgebreide brochure kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!
040 - 246 02 20
info@imf-online.com
www.imf-online.com

Direct inschrijven?
Om u voor een van deze opleidingen in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com of vraag een PDF inschrijfformulier aan via info@imf-online.com.

Liever een opleiding bij u in huis?
Vanaf doorgaans vijf personen kunnen wij een besloten opleiding organiseren op uw locatie, zowel onze reguliere opleidingen als maatwerkopleidingen. Informeer naar de mogelijkheden!


Naarmate steeds meer organisaties profiteren van de voordelen van een migratie naar verschillende vormen van cloud diensten, is de vraag naar cloud computing vaardigheden enorm toegenomen. De meeste vraag gaat uit naar een opleiding die IT professionals de vaardigheden biedt om de veelheid aan cloud technologieën in hun organisatie met succes te kunnen managen.

Cloud Master (CloudMASTER)
In deze Cloud Master opleiding (inclusief examen) leert u hoe u de cloud computing technologieën van diverse leveranciers succesvol kunt managen. U wordt opgeleid voor het internationale, onafhankelijke Certified Cloud Master (CloudMASTER) certificaat.
Start: 11 september 2017

 

Wat leert u?

De Certified Cloud Master opleiding biedt IT professionals een sterk fundament in cloud technologieën, de algehele cloud architectuur en het beheer van de cloud infrastructuur, evenals een technisch begrip van de implementatie en het beheer van moderne web services. De opleiding dekt de cloud technologieën af van de meest toonaangevende leveranciers, zoals Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS), Drupal, VMware, WordPress, Google Docs en Digital Ocean. U leert hoe deze technologieën, vanuit verschillende gezichtspunten, in elk cloud systeem werken. Vervolgens leert u hoe de cloud systemen in úw organisatie werken.

 

Cloud Master certificeringsprogramma
Het Cloud Master certificeringsprogramma bestaat uit 3 cursussen met de bijbehorende examens. Wanneer u Cloud Master wilt worden moet u slagen voor alle 3 de examens of deelnemen aan een overkoepelend examen. De 3 cursussen zijn:

  • Cloud Technologies (3 dagen)
  • Cloud Operations (5 dagen)
  • Cloud Architecture (5 dagen)

Vanzelfsprekend kunt u ook voor 1 of 2 cursussen kiezen.

 

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
Ook interessant voor u!

 


CompTIA Cloud Essentials
Deze 2-daagse Cloud Computing training leidt op voor het internationaal erkende, leveranciersonafhankelijke, CompTIA Cloud Essentials certificaat.
Start: 11 mei 2017


Cloud Security (CCSK)
Deze 3-daagse Cloud Security training leidt op voor het wereldwijd erkende Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK) van de Cloud Security Alliance (CSA).
Start: 26 september 2017


Certified Cloud Security Professional (CCSP)
In deze 5-daagse training wordt u opgeleid voor het internationale Certified Cloud Security Professional (CCSP) certificaat van (ISC)2.
Start: 15 mei 2017
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020