Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Meer informatie?
Voor meer informatie of een uitgebreide brochure kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!
040 - 246 02 20
info@imf-online.com
www.imf-online.com

Direct inschrijven?
Om u voor deze opleiding in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com of vraag een PDF inschrijfformulier aan via info@imf-online.com.

Liever een opleiding bij u in huis?
Vanaf doorgaans vijf personen kunnen wij een besloten opleiding organiseren op uw locatie. Informeer naar de mogelijkheden!

 

Ook interessant voor u!

 
Business Intelligence en Business Analytics
5-daagse opleiding

Data Warehousing en Data Management

5-daagse opleiding

Big Data Foundation
3-daagse opleiding

Big Data in de publieke sector

5-daagse opleiding

Certified Data Science Professional

10-daagse opleiding

Business Data Scientist
10-daagse opleiding

Data Science voor niet-Data Scientists

5-daagse training

Data Science in R
4-daagse training 

Business Intelligence is het vakgebied dat zich richt op het verbeteren van de bedrijfsprestaties door informatie beschikbaar en toegankelijk te maken. Doordat steeds meer organisaties de voordelen van Business Intelligence zien, wordt de vraag naar gecertificeerde Business Intelligence professionals steeds groter.
Certified Business Intelligence Professional (CBIP) is een wereldwijd aan belang winnende en de enige onafhankelijke persoonscertificering voor Business Intelligence.

 

The Data Warehousing Institute (TDWI)

De CBIP titel is in het leven geroepen door TDWI, een organisatie die in de jaren '90 in de VS is opgericht en nu een leidinggevend instituut voor Business Intelligence en Data Warehousing expertise ontwikkeling en certificering is. Vanuit de markt wordt de vraag naar gecertificeerde BI-Professionals steeds groter.

 

Om u optimaal te kunnen voorbereiden op de CBIP examens is, naast relevante werkervaring, een goede theoretische onderbouwing van belang. International Management Forum (IMF) biedt diverse opleidingen op het gebied van BI die voorbereiden op de CBIP examens van TWDI:

 

5-daagse CBIP Compact training
Het ultieme doel van deze CBIP compact training is om u in de kortst mogelijke tijd te laten slagen voor het CBIP examen. Het vakgebied wordt door middel van een optimale mix van theorie en praktijk uitvoerig behandeld en bevat tal van examenvragen.
Start: 12 september 2017

 

10-delige schriftelijke CBIP cursus
In 10 lesdelen ontvangt u de juiste theoretische onderbouwing voor het CBIP examen. U studeert waar en wanneer u wilt en wanneer u vragen heeft, kunt u contact opnemen met uw eindredacteur.
Start: onder meer op 20 april en 18 mei 2017

 

10-daagse klassikale CBIP opleiding
(+ 3 examentrainingsdagen)

Deze opleiding tot Certified Business Intelligence Professional bestaat uit twee 5-daagse deelopleidingen t.w. "Business Intelligence en Business Analytics" en "Data Warehousing en Data Management". Na het volgen van deze twee opleidingen plus de drie examentrainingsdagen bent u uitstekend voorbereid op het CBIP-examen.
Start: onder meer op 8 mei en 9 juni 2017

 

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020