Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2017

20 juli
Cyber Security (CSX) Fundamentals - schriftelijk

15 augustus
Cyber Security-Threat Detection

15 augustus
Master in Cyber Security

18 september
Cyber Security & Resilience (RESILIA)

2 oktober
Certified Cyber Forensics Professional (ISC)2

9 oktober
Global Industrial Cyber Security Professional (GICSP)

23 oktober
Cyber Security First Responder (CFR)

7 november
Cyber Security (CSX) Fundamentals - klassikaal

 

 

 

De NCTV (Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid) stelt in haar Cybersecuritybeeld Nederland 2017 dat bedrijven, overheden en burgers zich niet snel genoeg wapenen tegen de groeiende digitale dreigingen. Het gat tussen dreigingen en maatregelen lijkt eerder groter te worden dan kleiner. Dit lijkt te komen doordat mensen zowel thuis als op het werk vaak kiezen voor de snelste, maar niet de veiligste oplossing. Ondanks dat organisaties zich steeds bewuster worden van risico's, nemen ze fundamentele beveiligingsmaatregelen vaak niet.

 

Professionele criminelen en andere staten vormen nog altijd de grootste dreiging en richten de meeste schade aan. Daarbij zijn criminelen uit op rechtstreeks financieel gewin en houden landen zich bezig met digitale spionage.

 

Criminelen ontwikkelen continu nieuwe methodes. Zo vallen ze vaker gericht organisaties aan met ransomware als ze denken dat de impact groot is en organisaties geneigd zullen zijn om veel losgeld te betalen voor gegijzelde bestanden.

 

Voorkomen is beter dan genezen!

Het Cyber Security (CSX) Fundamentals certificaat is het eerste onderdeel van ISACA's nieuwe Cyber Security Nexus (CSX) kennisplatform. Het platform is opgericht t.b.v. de professionalisering van Cyber Security professionals wereldwijd. Wilt u uw technische Cyber Security kennis op een hoger plan brengen en tevens het wereldwijd erkende Cyber Security (CSX) Fundamentals certificaat van ISACA behalen, dan is dit de training voor u.

 

  4-daagse klassikale training
Cyber Security (CSX) Fundamentals

Deze 4-daagse Cyber Security training leidt op voor het wereldwijd erkende Cyber Security (CSX) Fundamentals certificaat van ISACA.
Start: 7 november 2017

 

Wat leert u?
De Cyber Security (CSX) Fundamentals training bestaat uit 4 dagen en behandelt met name de technische aspecten van Cyber Security. Daarnaast worden de 5 domeinen van het ISACA Cyber Security Fundamentals examen behandeld, t.w.:

  • Cyber Security concepts
  • Cyber Security architecture principles
  • Security of networks, systems, applications and data
  • Incident response
  • Security implications and adoption of evolving technology


Over ISACA
ISACA is een internationale Cyber Security, auditing en IT security beroepsvereniging met als doel de uitvoering van Cyber Security, IT governance, IT auditing, informatiebeveiliging en risicomanagement van automatisering op een hoger plan te brengen door het professionaliseren van haar leden. ISACA heeft ruim 140.000 leden in 180 landen.

 

Doelgroep

Qua functionarissen denken wij o.a. aan security officers, hoofden IT/automatisering, adviseurs internet security, systeem- en netwerkbeheerders, risk managers, IT managers, informatiemanagers en IT auditors.

Meer informatie
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020