Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2017


17 augustus
Data Protection Officer (DPO)

17 augustus
Identity Management & Access Control

17 augustus
Informatiebeveiliging voor gemeenten

6 september
Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E)

25 september
Identity Management & Access Control - klassikaal

4 oktober
Certified Privacy Technologist (CIPT)

17 oktober
Certified Information Privacy Manager (CIPM)

7 november
Cyber Security (CSX) Fundamentals - klassikaal

11 december
ISO 27001 Informatiebeveiliging


Bij de meeste organisaties moet nog veel gebeuren om op 25 mei 2018 klaar te zijn voor de AVG. Volgens een rapport van AvePoint en CIPL voldoet meer dan driekwart van de organisaties nog niet aan de nieuwe vereisten, en bij bijna de helft is het bovendien nog onduidelijk hoe dit probleem moet worden aangepakt. Wel is duidelijk dat de komende periode veel extra tijd, geld en capaciteit geïnvesteerd moet worden in privacy. Dit zal naarmate de deadline nadert bij veel organisaties leiden tot de nodige onrust, maar het zal ook enorme kansen bieden voor nieuwe Data Protection Officers.
Schriftelijke opleiding
(tevens online beschikbaar)
Data Protection Officer (DPO)

In deze zeer actuele, praktijkgerichte en gedegen opleiding wordt u opgeleid tot Data Protection Officer (DPO) volgens de nieuwe Europese General Data Protection Regulation (GDPR) die in 2018 in werking treedt.
Start: onder meer op 17 augustus en 21 september 2017


Deze opleiding is gebaseerd op een in de praktijk ontwikkelde methode voor het voldoen aan de eisen van data protection (security), privacy en de bescherming van persoonsgegevens. De opleiding voorziet in helder gefaseerde stappenplannen en checklists met concrete (implementatie)maatregelen die in beginsel bij elk bedrijf of elke (publieke) organisatie - ongeacht de omvang - kunnen worden toegepast.

Wat leert u in deze opleiding?
U leert onder meer:

  • hoe u kunt voldoen aan de eisen van relevante toezichthouders;
  • hoe u risico's van privacy non-compliance kunt beheersen;
  • hoe u het privacy reputatiemanagement van uw organisatie kunt optimaliseren; en
  • hoe u praktische managementrapportages voor bestuur en management opzet.


Eindredactie

Uw eindredacteur is Mr. Drs. Romeo Kadir MA LLM MSc EMBA EMoC. Romeo Kadir houdt zich al ruim 20 jaar professioneel bezig met privacy en data protection en heeft al vele Data Protection Officers (DPO's) en Functionarissen voor de Gegevensbescherming (FG's) opgeleid. Als Data Protection Officer (DPO) is Romeo o.m. werkzaam geweest bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM), De Nederlandsche Bank (DNB), Philips International, PGGM, Privion Privacy Experts (PRIVION) en de Nederlandse Privacy Academie (NPA).

Meer informatie
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze cursus in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020