Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Overige AIIM certificeringen

Business Process Management (BPM) training
Deze 4-daagse Engelstalige training dekt het volledige kader van Business Process Management af en leidt tevens op tot BPM Specialist, BPM Implementation Specialist en BPM Master (BPMm).

Electronic Records Management (ERM) training
Deze 4-daagse Engelstalige training biedt inzicht in hoe records management optimaal benut kan worden in uw organisatie.

Enterprise Content Management (ECM) training
Deze 4-daagse Engelstalige training biedt u het volledige theoretische kader dat u in staat stelt het geheel van informatie in de organisatie (in samenhang met relevante componenten en technologieën) te managen.

 


De Certified Information Professional (CIP) certificering van AIIM is de eerste, onafhankelijke informatiemanagement certificering ter wereld. IT organisaties hebben de CIP training en certificering hoog in het vaandel staan. Informatieprofessionals die over deze certificering beschikken, zijn gewild en kunnen vrijwel overal meteen aan de slag. Word ook een digitale informatiemanager met de Certified Information Professional (CIP) certificering!

 

Klassikale training
Certified Information Professional (CIP)
Deze 4-daagse Informatiemanagement training leidt op voor de officiële Certified Information Professional (CIP) certificering van AIIM.
Training I: 19 t/m 22 september 2017 (Amsterdam)
Training II: 28 november t/m 1 december 2017 (Londen)


Steeds meer organisaties beseffen dat zij behoefte hebben aan een nieuwe generatie informatieprofessionals. Er is behoefte aan informatieprofessionals die het belang zien van een effectief management, gebruik en toepassing van informatiemiddelen en -systemen, toegespitst op de business en context van de organisatie en die in staat zijn de omslag naar een digitale organisatie te maken. Voldoet u aan de nieuwe eisen die aan de kennis en kunde van de informatieprofessional van vandaag worden gesteld?

Programma
Het Engelstalige Certified Information Professional (CIP) lesprogramma is opgebouwd aan de hand van 6 kennisdomeinen. De 6 domeinen zijn:

  • Creating and capturing information
  • Organizing and categorizing information
  • Governing information
  • Automating information-intensive processes
  • Managing the information lifecycle
  • Implementing an information management solution

 

Over AIIM
AIIM is dé internationale autoriteit op het gebied van Informatiemanagement (IM), Business Process Management (BPM), Enterprise Content Management (ECM) en Electronic Records Management (ERM). AIIM bestaat al meer dan 60 jaar en heeft wereldwijd ruim 195.000 leden.


Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020