Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2017

4 september
Data Science voor niet-Data Scientists

13 september
Certified Data Science Professional

21 september
Data Science in R

21 september
Certified Business Intelligence Professional schriftelijke cursus

10 oktober
Business Intelligence en Business Analytics

30 oktober
Big Data in de publieke sector

6 november
Data Warehousing en Data Management

23 november16953
Big Data Foundation

Kennis van R is het fundament van business analytics!

R is op dit moment een van de meest geavanceerde statistische programma's dat veel gebruikt wordt bij dataverwerking en statistische toepassingen. R is een geweldig analysepakket, flexibel en open source (dus gratis). Met meer dan 2 miljoen gebruikers wereldwijd is R de leidende programmeertaal in Data Science en statistiek. Het aantal R gebruikers neemt elk jaar met 40% toe. Door de uitgebreide mogelijkheden om data te analyseren en te visualiseren geldt R momenteel als dé de facto standaard in de Data Science wereld.

 

R is op het eerste gezicht complex en vergt zeker de nodige oefening. Na de nieuwe 4-daagse training Data Science in R heeft u evenwel alle kennis in huis en kent u alle trucs om zelfstandig met R analyses uit te voeren en voorspellende modellen te maken.

 

4-daagse training
Data Science in R

Kennis van R is het fundament van business analytics! In 4 dagen tijd leert u data te analyseren en te visualiseren met R.
Start: 21 september 2017

 

Wat leert u?

R wordt dé basis tool voor het maken van statistische analyses en complexe modellen. Het kennen van de R syntax moet dus een basisvaardigheid worden van analisten op alle niveaus. Hoewel veel analisten ervaring hebben met programmeren in andere talen is er een grote behoefte om de kennis van de werking, mogelijkheden en syntax van R Project te vergroten. Na deze intensieve training kunt u zelfstandig analyses uitvoeren met R Project.


Opzet van de training

De 4-daagse praktijktraining Data Science in R bestaat uit kennisoverdracht, zeer veel praktijkvoorbeelden en zelf uit te voeren opdrachten. Programmeren is immers een vaardigheid die het beste geleerd wordt door het te doen. Het lesprogramma bestaat uit 4 intensieve trainingsdagen die wekelijks worden ingepland.

Meer informatie of direct inschrijven?
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020