Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2017

21 september
Sturen op kosten en baten van IT

26 september
Business Process Management (BPM)

2 oktober
Inkopen, aanbesteden en uitbesteden van IT in de publieke sector

30 oktober
Contract Management

30 oktober
Big Data in de publieke sector

20 november
Certified Outsourcing Specialist

27 november
Informatiemanagement in de publieke sector

 


In de publieke sector spelen momenteel diverse vraagstukken die een relatie met inkoop hebben, zoals de nieuwe aanbestedingswet, contract management en Best Value Procurement (BVP).

5-daagse training
Inkopen, aanbesteden en uitbesteden van IT in de publieke sector

In deze actuele training begeleiden wij u op strategisch, tactisch en operationeel niveau, dus zelf doen of uitbesteden, inkopen en aanbesteden, contract management en regievoering.
Lesdagen: 2, 3, 9, 10 en 30 oktober 2017


In deze training leert u Prestatie inkoop (Best Value Procurement) toepassen bij aanbestedingen. Daarnaast is contract management een van de speerpunten in deze training. Het managen van contracten vraagt om specifieke kennis en ervaring die beide uitgebreid aan de orde zullen komen. Ook uw huidige uitbestedingspatroon wordt onder de loep genomen om ruimte te maken voor kansen, innovatie en kostenbesparing. Met name regievoering en het op orde hebben van de eigen organisatie zijn belangrijke factoren voor het welslagen van uw uitbestedingsstrategie. Tot slot is cloud outsourcing een punt van aandacht in deze actuele training.

Voor wie?

De 5-daagse training Inkopen, aanbesteden en uitbesteden van IT in de publieke sector is ontwikkeld voor IT managers, inkopers, contract managers, adviseurs inkoop en aanbesteden, business development managers, vendor managers, service managers, source managers, functioneel beheerders, informatiemanagers en managers en medewerkers van demand organisaties.

Meer informatie
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. U kunt zich ook direct inschrijven via de website. 
Partnerbericht 

 

28 september 2017: hèt Outsourcing Kenniscongres
Het jaarlijkse hoogtepunt bij het PON, het Outsourcing Kenniscongres, vindt dit jaar plaats op 28 september, in Hart van Holland, Nijkerk.
Het thema is innovatie en outsourcing. Wat zijn de effecten van innovatieve ontwikkelingen op (out)sourcing? Welke invloed hebben ontwikkelingen als Artificial Intelligence, Blockchain, Big Data et cetera op outsourcing? Wat gaat dit betekenen op het gebied van personeel, processen, management, leverancierslandschap? Op welke manier gaan we in de toekomst samenwerken? Hoe zit het met security, privacy en andere wetgeving?

 

Kijk op de speciale website voor het programma en het aanmeldformulier.

 International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020