Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2017

19 oktober
Data Protection Officer (DPO) in de praktijk schriftelijke cursus

6 november
Certified Information Privacy Professional Europe

9 november
Certified Information Privacy Manager (CIPM)

7 december
Certified Information Privacy Technologist (CIPT)

14 december
Privacy & Data Protection kennisdag

1 februari
Privacy & Data Protection in de praktijk van de publieke sector

 

 

 Ook interessant voor u!

Privacy & Data Protection in de praktijk van de publieke sector

Volledige, actuele en direct toepasbare kennis voor het implementeren en borgen van privacy & data protection in publieke organisaties.

6-daagse klassikale opleiding met stappenplan, praktijkopdrachten en examen.

Start opleiding: 1 februari 2018

 

 

Voorbereid op de AVG met concrete antwoorden op 101 vragen

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is complex en wordt gekenmerkt door vele onduidelijkheden. Alleen al dit feit levert 101 vragen op. Tijdens deze actuele Q&A dag worden - aan de hand van een live case - 101 vragen, praktische problemen en evenzoveel antwoorden, oplossingen en praktijktips besproken.

 

 Kennisdag
Privacy & Data Protection: 101 vragen en concrete antwoorden

Tijdens deze actuele kennisdag krijgt u antwoord op 101 vragen over het succesvol implementeren van Privacy & Data Protection in úw organisatie.
Start opleiding: 14 december 2017

 

Wat leert u?

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) bevat zeer gedetailleerde verplichtingen voor uw organisatie en breidt de privacyrechten van uw werknemers, klanten, burgers, patiënten e.a. sterk uit. Al uw bedrijfsprocessen en informatiesystemen moeten vóór 25 mei 2018 aangepast zijn om te voldoen aan de nieuwe Europese Privacywet.

 

Deze actuele privacy kennisdag informeert u over privacy en data protection knelpunten in de praktijk. Tal van specifieke en complexe privacy vraagstukken komen aan bod. De kennisdag behandelt daar waar nodig de theorie, maar gaat vooral in op de praktische toepassing van de nieuwe wet- en regelgeving in dagelijkse bedrijfsvoering.

 

Voor wie?

De impact van de nieuwe Europese privacy wetgeving hangt af van welke, hoeveel en hoe u privacygegevens van klanten, personeel, relaties e.a. verwerkt, opslaat en beheert. Deze actuele kennisdag is opgezet voor alle organisaties die met privacy vraagstukken aan de slag moeten en voor iedereen die nu eens antwoord wil krijgen op zowel actuele kennisvragen als specifieke vragen over de feitelijke implementatie van privacy en data protection in de praktijk.


Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
Partnerbericht

 

Binnen 1 dag op de hoogte van de IT-security ontwikkelingen?
Kom op 1 en/of 2 november naar Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2017. Met een uitgebreid inhoudelijk programma, interessante sprekers, circa 150 exposanten én ruim 8.000 vakgenoten een must voor elke IT-professional!

Steeds meer bedrijven kiezen een digital first-strategie. Hoe stuurt u uw organisatie in de richting van een digitaal gedreven transformatie? Welke digitaal getransformeerde diensten zijn van toepassing in uw business? Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2017 helpen u op weg!

Klik hier voor gratis tickets!

 
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020