Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender

19 oktober 2017
Data Protection Officer (DPO)

19 oktober 2017
Certified Information Systems Security Professional (CISSP)

9 november 2017
Certified Information Privacy Manager (CIPM)

28 november 2017
Certified Information Privacy Professional Europe (CIPP/E)

7 december 2017
Certified Information Privacy Technologist (CIPT)

1 februari 2018
Privacy & Data Protection in de publieke sector

15 maart 2018
Vaardigheden en gedrag voor de IT professional

 

 

 

 

 

 

Softskills zijn essentieel voor de IT professional

'Harde', technische vaardigheden, kennis en ervaring alleen zijn niet meer voldoende om uzelf als IT professional te onderscheiden. Ook - of misschien wel juíst - uw 'zachte' competenties zijn cruciaal voor het bereiken van zowel uw persoonlijke doelstellingen als die van uw werkgever. Denk aan competenties op het gebied van communicatie, managementskills, onderhandelen en conflicthantering, overtuigen en beïnvloeden, samenwerken, enz. Eigenlijk alle competenties die u als IT professional nodig heeft om in uw rol te excelleren.

 

De meest gehoorde kreet in organisaties is "de interne communicatie is niet goed". Uit berekeningen blijkt dat er miljarden bespaard zouden worden als er beter gecommuniceerd zou worden.
 3-daagse training
Vaardigheden en gedrag voor de IT professional

In deze intensieve 3-daagse training ontwikkelt u uw communicatieve vaardigheden en krijgt u inzicht in uw eigen gedragsstijlen en die van anderen.

Startdatum: 15 maart 2018

 

Wat leert u?

U leert in deze training hoe u in elke situatie de juiste en concrete informatie zo volledig mogelijk verzamelt. De trainer geeft u hiertoe inzicht in verschillende vraagstellingstechnieken en een aantal inventarisatiemodellen.

 

Daarnaast leert u hoe u uw eigen argumentatie goed onderbouwt, deze effectief presenteert en anderen overtuigt en enthousiasmeert. Ten slotte behandelt de trainer gedragsmodellen, waarmee u inzicht krijgt in uw eigen voorkeursgedrag en gedragsstijlen van anderen herkent. Doordat u deze kennis en inzichten beheerst, kunt u optimaal verbinding leggen met anderen binnen en buiten uw organisatie en zorgen voor de juiste 'klik'.

 

Voor wie?

Deze 3-daagse training is ontwikkeld voor álle IT professionals - ongeacht welke (sub)discipline - die werkzaam zijn in het bedrijfsleven, bij (IT) dienstverleners, in de publieke sector, of bv. als ZZP-er.


Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
Partnerbericht

 

Binnen 1 dag op de hoogte van de IT-security ontwikkelingen?
Kom op 1 en/of 2 november naar Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2017. Met een uitgebreid inhoudelijk programma, interessante sprekers, circa 150 exposanten én ruim 8.000 vakgenoten een must voor elke IT-professional!

Steeds meer bedrijven kiezen een digital first-strategie. Hoe stuurt u uw organisatie in de richting van een digitaal gedreven transformatie? Welke digitaal getransformeerde diensten zijn van toepassing in uw business? Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2017 helpen u op weg!

Klik hier voor gratis tickets!

 
Partnerbericht

 

SMART WORKING

De medewerker aan het woord

 

Nieuwe technologieën, robotisering en digitalisering bieden grote kansen, maar stellen ook eisen aan ondernemingen én medewerkers. Wat komt er op medewerkers af door Smart Working? Wat betekent dat voor hun werk? En wat hebben ze nodig om succesvol te blijven?

Dat onderzoeken FME en Berenschot door middel van een enquete onder medewerkers in de technologische industrie.

 

De online enquete richt zich op alle medewerkers werkzaam in de technologische industrie. Doel van het onderzoek is een zo compleet mogelijk beeld van de toekomst van werken in de technologische industrie in kaart te brengen.

 

IMF attendeert u graag op dit onderzoek. Smart Working kan ook van belang zijn voor uw organisatie.

 

Wilt u de vragenlijst zelf invullen? (Met kans op iPad of VVV-bonnen)

Wilt u de vragenlijst laten verspreiden in jouw organisatie?
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020