Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2017

31 oktober
Electronic Records Management (ERM)

1 november
Informatiemanagement

21 november
Functioneel beheer in de publieke sector

27 november
Informatiemanagement in de publieke sector

28 november
Certified Information Professional (CIP)

11 december
Lean Six Sigma (IASSC)

 

 

Ook interessant voor u!

Informatie
Management

In deze actuele 10-daagse opleiding Informatiemanagement worden de belangrijkste aandachtsgebieden behandeld waardoor u weer up-to-date bent en de juiste beslissingen kunt nemen

Start: 1 november 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatiemanagement is zeer actueel in de publieke sector

Managers die de verbinding kunnen leggen tussen organisatie, strategie en informatiemanagement worden op dit moment – met name in publieke organisaties – veel gevraagd.

 

Wilt u uw organisatie versterken op het snijvlak van bestuurlijke processen, informatievoorziening en IT? Dan is dit de opleiding voor u!
5-daagse klassikale opleiding
Informatiemanagement in de publieke sector

Ontwikkel de kennis en competenties die een succesvolle informatiemanager in de publieke sector nodig heeft!

Start: 27 november 2017

 

Doel opleiding

Het doel van deze 5-daagse opleiding is u op te leiden tot een informatiemanager op tactisch en strategisch niveau. In de opleiding komen tal van actuele onderwerpen, ervaringen en best practices in de publieke sector aan de orde. Na de opleiding:

  • weet u wat er speelt binnen de samenhang IT, besturing, informatievoorziening en organisatie
  • zult u als informatiemanager een volwaardig sparring partner in uw organisatie zijn
  • zult u in staat zijn op directieniveau een waardevolle bij te leveren aan organisatie ontwikkelingen en deze om te zetten in concrete veranderprogramma's op het gebied van informatievoorziening en IT

Met andere woorden, u zult alle kennis en competenties hebben om als informatiemanager in de publieke sector succesvol te zijn.

 

Voor wie?

De opleiding Informatiemanagement in de publieke sector is specifiek ontwikkeld voor managers en adviseurs werkzaam bij (semi) overheidsorganisaties, zoals ministeries, gemeenten, provincies en waterschappen of uitvoeringsorganisaties, zoals zorg- en onderwijsinstellingen, woningcorporaties, openbaar vervoer, etc. 

Qua functionarissen denken wij dan met name aan (aankomend) informatiemanagers, i-adviseurs, projectmanagers en programmamanagers, IT-managers, hoofden I&A, business analisten, hoofden functioneel beheer, organisatieadviseurs, procesmanagers, kwaliteitsmanagers en controllers.

 

PE-punten
De opleiding Informatiemanagement in de publieke sector is NBA en NOREA gecertificeerd en geeft recht op 30 PE-punten.


Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
Partnerbericht

 

Security is voor veel bedrijven kopzorg nummer één, want bedrijfsdata zijn vandaag de dag nog steeds onvoldoende beveiligd. Databeveiliging is daarbij niet meer genoeg. Organisaties moeten proactief bestand zijn tegen cybercriminelen die continu de grenzen verleggen en nieuwe ingangen vinden. Geavanceerde ransomware is momenteel een van de grote vijanden op securitygebied met klappers als WannaCry en (Not)Petya. Naast imagoschade zijn ook hoge boetes een belangrijke factor om datalekken te voorkomen. De behoefte aan advies en strategie op dit vlak neemt toe. Wij helpen u op weg op het gebied van cybersecurity.

Gratis toegang voor Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2017?


Wilt u snel op de hoogte zijn van ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity en ICT-beveiliging? Kom dan op 1 en 2 november 2017 naar Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2017, de must voor iedere IT-professional. Vraag nu uw gratis ticket aan!

 
Partnerbericht

 

FIT Conference 2017 – Future Infrastructure Technology

7 november 2017 - Rotterdam

 

Is uw IT Infrastructuur klaar voor de toekomst?

No infra, no business! De ontwikkelingen van Social, Mobile, Analytics en Cloud gaan razendsnel. Ook het internet of things vraagt om een hoogwaardige IT-infrastructuur, die zich aanpast aan veranderende wensen van de gebruikers. Is uw IT infrastructuur voorbereid op deze ontwikkelingen en klaar voor de toekomst?

 

Op dinsdag 7 november vindt de eerste editie plaats van de FIT Conference 2017 – Future Infrastructure Technology. Een praktijkgericht event over hoe u als organisatie uw IT infrastructuur toekomstgericht en toekomstbestendig kunt inrichten.

 

Deelname

Meld u – als eindgebruiker – aan met relatiecode 27NYRH7W om kosteloos deel te nemen. Voor leveranciers, consultants en studenten geldt een deelnamevergoeding van € 645,-. Meld u nu aan!

 
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020