Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender

15 november 2017
Business Intelligence en Business Analytics

16 november 2017
Certified Business Intelligence Professional (CBIP)

16 november 2017
Data Science in R

16 november 2017
Sturen op kosten en baten van IT

21 december 2017
Kennismanagement in de praktijk

6 maart 2018
Process Mining

15 maart 2018
Vaardigheden en gedrag voor de IT professional

20 maart 2018
Business Process Management (BPM) training


 

Softskills zijn essentieel voor de IT professional

'Harde', technische vaardigheden, kennis en ervaring alleen zijn niet meer voldoende om uzelf als IT professional te onderscheiden. Ook - of misschien wel juíst - uw 'zachte' competenties zijn cruciaal voor het bereiken van zowel uw persoonlijke doelstellingen als die van uw werkgever. Denk aan competenties op het gebied van communicatie, managementskills, onderhandelen en conflicthantering, overtuigen en beïnvloeden, samenwerken, enz. Eigenlijk alle competenties die u als IT professional nodig heeft om in uw rol te excelleren.

 

De meest gehoorde kreet in organisaties is "de interne communicatie is niet goed". Uit berekeningen blijkt dat er miljarden bespaard zouden worden als er beter gecommuniceerd zou worden.
 3-daagse training
Vaardigheden en gedrag voor de IT professional

In deze intensieve 3-daagse training ontwikkelt u uw communicatieve vaardigheden en krijgt u inzicht in uw eigen gedragsstijlen en die van anderen.

Startdatum: 15 maart 2018

 

Wat leert u?

U leert in deze training hoe u in elke situatie de juiste en concrete informatie zo volledig mogelijk verzamelt. De trainer geeft u hiertoe inzicht in verschillende vraagstellingstechnieken en een aantal inventarisatiemodellen.

 

Daarnaast leert u hoe u uw eigen argumentatie goed onderbouwt, deze effectief presenteert en anderen overtuigt en enthousiasmeert. Ten slotte behandelt de trainer gedragsmodellen, waarmee u inzicht krijgt in uw eigen voorkeursgedrag en gedragsstijlen van anderen herkent. Doordat u deze kennis en inzichten beheerst, kunt u optimaal verbinding leggen met anderen binnen en buiten uw organisatie en zorgen voor de juiste 'klik'.

 

Voor wie?

Deze 3-daagse training is ontwikkeld voor álle IT professionals - ongeacht welke (sub)discipline - die werkzaam zijn in het bedrijfsleven, bij (IT) dienstverleners, in de publieke sector, of bv. als ZZP-er.


Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
Partnerbericht

 

KNVI congres 'Informatie is macht' 9 november in Nieuwegein.

 

Dit jaar organiseert KNVI op 9 november in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein het Jaarcongres. Het thema is: Informatie is macht. Marietje Schaake, Rik Maes en René ten Bos zullen als keynotes je bijpraten over dit thema. Verder kun je kiezen uit 15 tracks en 60 sessies! Wil jij meer info? Lees dan alle interviews met verschillende sprekers in de KNVI congres Special! Bekijk het programma en schrijf je voorkeurssessies in je agenda! Nog niet opgegeven? Doe dit hier bit.ly/KNVIcongres.

 

 
Partnerbericht

 

Big Data & Analytics Conference Belgium

December 7th 2017


Will you make your company's products or services obsolete yourself, or wait for your competitors to do so? Find out what Big Data & Analytics – a fundamentally difference conference – can do for you!

With inspirational keynotes by Bart Vandenreijt (Carrefour) about being ahead in the competitive marketspace and Pieter Ballon (IMEC) on data-driven innovation and many more, on top of which plenty of room within your personal designed conference programme for meeting interesting new peers and experts to broaden your personal network, a business-to-business network event in short supply! Register here
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020