Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender

15 november 2017
Business Process Management (BPM) in de praktijk 4-daagse training

16 november 2017
Electronic Records Management (ERM)

16 november 2017
Business Process Management (BPM) schriftelijke cursus

28 november 2017
Certified Information Professional (CIP)

12 december 2017
Enterprise Content Management (ECM)

6 maart 2018
Process Mining

20 maart 2018
Business Process Management (BPM) 4-daagse Engelstalige training

 

Wilt u aan de hand van gegevens uit uw systemen uw processen snel, objectief en diepgaand in kaart brengen om deze vervolgens te analyseren en te verbeteren, dan is dit de training voor u!

 

Process Mining is een samenvoeging van data mining en process modelling. Het is een nieuwe technologische ontwikkeling op het gebied van data en processen. Uit tal van Process Mining praktijkcases blijkt dat het dichten van de gevonden proceslekken een gemiddelde efficiencywinst van 15% tot 25% oplevert. Gezien de grote voordelen van Process Mining wordt verwacht dat een toenemend aantal organisaties op afzienbare termijn met Process Mining aan de slag zal gaan.
 4-daagse training
Process Mining

Met Process Mining kunt u uw bedrijfsprocessen snel en objectief in kaart brengen en deze vervolgens analyseren en verbeteren.

Startdatum: 6 maart 2018

 

Wat leert u?

In deze 4-daagse Process Mining toptraining laten de trainers u zien wat de voorwaarden voor en voordelen van Process Mining zijn, wat de belangrijkste toepassingsmogelijkheden zijn en welke tools beschikbaar zijn. Na de training bent u in staat om Process Mining op een gestructureerde wijze in te zetten in uw organisatie en weet u hoe u data kunt gebruiken om bedrijfsprocessen te verbeteren. U leert data uit systemen te verzamelen en te prepareren voor Process Mining, u kunt process management dashboards bouwen en u weet hoe u Data Science kunt toepassen voor het uitvoeren van data analyses.

 

Voor wie?

Deze 4-daagse Process Mining training is opgezet voor professionals die zelf met Process Mining aan de slag willen binnen hun organisatie. U bent bijvoorbeeld een (interne) consultant die zich bezighoudt met het verbeteren van bedrijfsprocessen, een Business Intelligence (BI) professional die zich richt op de sturing van de organisatie of een Data Scientist die zich verder wil verdiepen in het gebruik van data voor het verbeteren van de operatie van de organisatie.

 

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
Partnerbericht

 

7 December: Big Data & Analytics Belgium, hét b2b netwerkevent!

 

Zorgt u zelf voor de veroudering van uw producten, of wacht u af totdat de competitie dit voor u doet... Ontdek wat het Big Data & Analytics congres hierin voor u kan betekenen! Een congres dat zich onderscheidt van de massa, door sterke sprekers als Bart Vandenreijt (Carrefour) en Pieter Ballon (IMEC) te combineren met unieke interactieve plenaire sessies en verscheidende mogelijkheden om te netwerken. Kosteloos aanmelden voor Big Data & Analytics Belgium? Registreer hier!

 
Partnerbericht

 

B2b Network Event: IT & Software Asset Management
Thema: Innovation & continuous improvement
Datum: November 28th, 2017

 

The IT & Software Asset Management conference is the annual conference in managing software licenses. This year theme is innovation and continuous improvement.
How can you improve SAM continuously? And how do you optimize the SAM processes? Register here

 
Partnerbericht

 

Op 28 november 2017 organiseert het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) de sessie Big Data en Data Science: informatie en opleidingsmogelijkheden voor Ingenieurs. Deelname aan deze sessie is kosteloos!


De sessie start om 18.00 uur en vindt plaats in Den Haag.

 

Tijdens deze bijeenkomst worden de ontwikkelingen op het gebied van Big Data geschetst, daarna komen de toepassingen in het werk van ingenieurs aan bod en tot slot krijgt u inzicht in de diverse relevante opleidings- en certificeringsmogelijkheden op het gebied van Big Data.

 

Voor het programma en om u aan te melden klikt u hier.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020