Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender

27 november 2017
Certified Ethical Hacker (CEH)

11 december 2017
Certified Chief Information Security Officer (C/CISO)

11 december 2017
EA-Council Security Analyst & Licensed Penetration Tester (ECSA/LPT)

18 december 2017
Certified Ethical Hacker (CEH)

21 december 2017
Certified Information Security Manager (CISM)

22 januari 2018
Computer Hacking Forensisch Onderzoeker (CHFI)

24 januari 2018
Certified Information Privacy Professional Europe (CIPP/E)

9 januari 2018
Master in Cyber Security

26 februari 2018
Certified Information Privacy Technologist (CIPT)

 

Wat doet een ethical hacker?

Een ethical hacker is een professional die de denk- en werkwijze van hackers kent en gebruikt om systemen of netwerken te beveiligen. Na het identificeren van zwakheden, gebruikt een ethical hacker zijn vaardigheden om de organisatie veilig te stellen. Na de Certified Ethical Hacker training weet u hoe kwaadwillende hackers, sniffers en phishers proberen in te breken in uw organisatie. Door hun wapens te leren gebruiken, wordt uw verdedigingsstrategie intelligenter.


De Certified Ethical Hacker (CEH) training is de meest actuele en diepgaande security training in zijn soort en is platform- en productonafhankelijk. De training wordt afgesloten met het CEH examen van EC-Council. Het CEH certificaat staat internationaal bekend als een waardevolle aanvulling op Microsoft, Cisco of Linux certificaten.
5-daagse training
Certified Ethical Hacker (CEH)

Leer hoe kwaadwillende hackers, sniffers en phishers proberen in te breken in uw organisatie. Door hun wapens te leren gebruiken, wordt uw verdedigingsstrategie intelligenter.

Start: onder meer op 27 november en 18 december 2017


Deze training is zeer intensief en is gericht op begripsvorming en praktijkervaring. U ontvangt een studiekit bestaande uit een grote hoeveelheid theoretische en praktische tools. U werkt in een interactieve omgeving waarin u leert scannen, testen, hacken en veiligstellen. Elke module wordt afgesloten met een uitleg hoe de behandelde stof toepasbaar zou zijn in een penetratietest. De opzet van deze training is zoveel mogelijk hands-on.

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
Partnerbericht

 

B2b Network Event: Identity & Access Management
Theme: IAM – A foundation for any organisation's IT-environment
Date: November 21st 2017

 

Good IAM solutions are key to stay in control, but do we fully understand IAM and has your organization a mature Identity and access management strategy? And what to do with the technical and architectural challenges of combining new technologies and old technologies in a user-friendly way. Find out at the IAM conference. Register here

 

 
Partnerbericht

 

Op 28 november 2017 organiseert het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) de sessie Big Data en Data Science: informatie en opleidingsmogelijkheden voor Ingenieurs. Deelname aan deze sessie is kosteloos!


De sessie start om 18.00 uur en vindt plaats in Den Haag.

 

Tijdens deze bijeenkomst worden de ontwikkelingen op het gebied van Big Data geschetst, daarna komen de toepassingen in het werk van ingenieurs aan bod en tot slot krijgt u inzicht in de diverse relevante opleidings- en certificeringsmogelijkheden op het gebied van Big Data.

 

Voor het programma en om u aan te melden klikt u hier.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020