Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Partnerbericht

We zijn voor Computable op zoek naar een

Front-end developer

Als Front-end developer ben je onderdeel van het IT Media team van Jaarbeurs. Je werkt samen met de developers binnen ons team maar hebt ook regelmatig contact met partners die ons ondersteunen bij de ontwikkeling van onze platformen. Je werkt aan de technische realisatie van onze websites en platformen. Je realiseert omgevingen voor de grootste IT klanten, optimaliseert onze websites proactief. Meer weten of reageren? Klik hier!

 

Opleidingskalender

28 november 2017
Certified Information Professional (CIP)

5 december 2017
Electronic Records Management (ERM)

12 december 2017
Enterprise Content Management (ECM)

21 december 2017
Business Process Management (BPM)

6 maart 2018
Process Mining

7 maart 2018
Informatiemanagement

20 maart 2018
Business Process Management (BPM)

9 april 2018
Functioneel beheer in de publieke sector

 


AIIM is dé internationale autoriteit op het gebied van Enterprise Content Management, Electronic Records Management en Business Process Management. AIIM is een objectieve en onafhankelijke non-profit organisatie. In samenwerking met AIIM organiseren wij onder andere de Enterprise Content Management (ECM) training.

 
Certificerende klassikale training
Enterprise Content Management (ECM)

Deze training leidt op voor de officiële ECM Master certificering van AIIM

Startdatum: 12 december 2017 (Amsterdam)

 

Wat leert u?

De 4-daagse Engelstalige Enterprise Content Management (ECM) training biedt u het volledige theoretische kader dat u in staat stelt het geheel van informatie in de organisatie (in samenhang met relevante componenten en technologieën) te managen. De centrale vraag tijdens deze opleiding is waarom, wat en hoe u Enterprise Content Management optimaal in uw organisatie implementeert.

 

ECM Master certificering

De Enterprise Content Management (ECM) training leidt op tot ECM Practitioner (ECMp) en ECM Specialist (ECMs). Wanneer u het examen succesvol afrondt, ontvangt u het officiële ECM Master certificaat van AIIM. De ECM certificering is 5 jaar geldig.

 

Doelgroep

Deze training is onder andere interessant voor Business Managers, IT Managers, Compliance Officers, Risk Managers en Records Management Professionals.

 

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze cursus in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
Partnerbericht

 

7 December: Big Data & Analytics Belgium, hét b2b netwerkevent!

 

Zorgt u zelf voor de veroudering van uw producten, of wacht u af totdat de competitie dit voor u doet... Ontdek wat het Big Data & Analytics congres hierin voor u kan betekenen! Een congres dat zich onderscheidt van de massa, door sterke sprekers als Bart Vandenreijt (Carrefour) en Pieter Ballon (IMEC) te combineren met unieke interactieve plenaire sessies en verscheidende mogelijkheden om te netwerken. Kosteloos aanmelden voor Big Data & Analytics Belgium? Registreer hier!

 
Partnerbericht

 

B2b Network Event: IT & Software Asset Management (SAM)
Theme: Innovation & continuous improvement
Date: November 28th, 2017

 

The IT & Software Asset Management conference is the annual conference in managing software licenses. This year theme is innovation and continuous improvement.
How can you improve SAM continuously? And how do you optimize the SAM processes? Register here

 
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020