Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Partnerbericht

IT&C Security Architect gezocht bij ASR Nederland

Weet u alles over cybercrime en fraudebeheersing en wilt u een sparringpartner voor lijnmanagement en directie zijn? Dankzij uw vakmanschap doorgrondt u de technologie en bedrijfsprocessen en kunt u IT risico's optimaal beheersen. Ziet u deze uitdaging helemaal zitten? Word dan onze grote schakel tussen business en techniek als Security Architect.

Klik hier voor meer informatie!

 

 

Opleidingskalender

21 december 2017
Data Protection Officer (DPO) in de praktijk

4 januari 2018
Certified Information Privacy Manager (CIPM)

1 februari 2018
Privacy & Data Protection in de publieke sector

7 februari 2018
Certified Information Privacy Professional Europe (CIPP/E)

19 februari 2018
Certified Data Protection Officer (CDPO)

26 februari 2018
Certified Information Privacy Technologist (CIPT)

26 maart 2018
Privacy & Data Protection in de praktijk

4 april 2018
Privacy Impact Assessment (PIA) in de praktijk

 

 

Data Protection Officer verplicht in 2018!

Vanaf 25 mei 2018 zijn alle Europese publieke organisaties en veel private ondernemingen verplicht een gekwalificeerde Data Protection Officer (DPO/FG) aan te stellen. Om aan de vele eisen van de EU GDPR (General Data Protection Regulation) te kunnen voldoen heeft PECB een 5-daagse training ontwikkeld die opleidt tot Certified Data Protection Officer (CDPO). Deze training bereidt u voor op alle ins en outs waaraan een gekwalificeerde Data Protection Officer volgens de GDPR moet voldoen.
5-daagse training (incl. het officiƫle PECB examen)
Certified Data Protection Officer (CDPO)

Deze training bereidt u voor op de internationale Certified Data Protection Officer (CDPO) titel.

Startdatum: 19 februari 2018

 

Inhoud training

In deze 5-daagse Certified Data Protection Officer (CDPO) training ontwikkelt u alle kennis, vaardigheden en competenties om uw rol, taken en verantwoordelijkheden als Data Protection Officer (DPO/FG) succesvol te kunnen uitvoeren. Daarnaast komen tal van zaken als IT, security, risicomanagement, compliance, governance, ethiek en crisismanagement aan de orde.

 

Examen
Het Certified Data Protection Officer (CDPO) examen toetst uw kennis in de volgende domeinen:

  • Data protection concepts and rights of the data subject
  • Data controllers, processors and the Data Protection Officer (DPO)
  • Data Protection Impact Assessment (DPIA)
  • Data protection measures and approaches
  • Remedies, liabilities and penalties
  • Transfer of personal data to third parties

 

Doelgroep

De verplichting tot het aanstellen van een Data Protection Officer (DPO/FG) geldt voor organisaties in de publieke sector en wanneer uw organisatie zich toelegt op privacygevoelige activiteiten. Voor elke organisatie is de aanstelling van een gekwalificeerde Data Protection Officer (DPO/FG) evenwel een verstandige keuze!

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020