Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Partnerbericht

NS zoekt een Big Data & Cloud Beheerder

In uw functie als Big Data & Cloud Beheerder speelt u een belangrijke rol in het optimaal laten functioneren van de nieuwste cloud technologie van Microsoft. De komende periode zal in het teken staan van leren, ontwikkelen en op een nieuwe manier beheren van de Microsoft Cloud omgeving. U schakelt veel met collega´s, biedt oplossingen en zorgt voor verbetering. Zo maakt ook u het reizen voor meer dan 1.000.000 mensen mogelijk. Elke dag weer!

Reageer of lees meer!

 

Opleidingskalender 2018

8 januari 2018
CBIP examentraining

18 januari 2018
CBIP schriftelijke cursus

22 januari 2018
Data Warehousing & Data Management

30 januari 2018
CBIP 13-daagse klassikale opleiding

1 februari 2018
Business Data Scientist

8 mei 2018
CBIP 5-daagse compact training

14 mei 2018
Big Data Foundation


Fijne Feestdagen!
Het team van International Management Forum wenst u hele fijne kerstdagen en een prettige jaarwisseling toe!
Ook in het nieuwe jaar staan wij graag weer voor u klaar met unieke en actuele opleidingen in uw vakgebied. Zo gaan er begin 2018 weer een aantal Business Intelligence (BI) opleidingen van start, o.m. opleidingen die leiden tot de Certified Business Intelligence Professional (CBIP) certificering!

 


Certified Business Intelligence Professional (CBIP)

Bereid u met onze CBIP opleidingen voor op de enige officiële persoonscertificering voor Business Intelligence: Certified Business Intelligence Professional (CBIP) van TDWI!

 

Hét internationale kwaliteitskeurmerk voor business intelligence.

Business Intelligence is het vakgebied dat zich richt op het verbeteren van de bedrijfsprestaties door informatie beschikbaar en toegankelijk te maken. De titel Certified Business Intelligence Professional (CBIP) is in het leven geroepen door TDWI (The Data Warehousing Institute), hét kennis- en expertise-instituut op het gebied van business intelligence en data warehousing. De CBIP titel is een wereldwijd aan belang winnende en de enige onafhankelijke persoonscertificering voor Business Intelligence professionals.

 

Vanuit de markt wordt de vraag naar gecertificeerde BI-Professionals steeds groter. Laat u daarom in 2018 certificeren! Bereid u voor op de officiële CBIP examens d.m.v. één van de onderstaande opleidingen:


Optie 1

10-delige schriftelijke CBIP cursus plus (optionele) examentraining
Start: 18 januari 2018


Optie 2

13-daagse klassikale CBIP opleiding
Start: 30 januari 2018


Optie 3

5-daagse CBIP compact training
Start: 8 mei 2018

 

Optie 4

Business Intelligence CBIP examentraining
Start: 8 januari 2018

 

Meer informatie of direct inschrijven?

Voor meer informatie over een opleiding kunt u via de website van www.imf-online.com de brochure aanvragen. U kunt ook contact met ons opnemen via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Wilt u zich direct inschrijven? Dan kunt u gebruikmaken van een online inschrijfformulier op onze website.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020