Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Partnerbericht

Vacature: Information Security Officer (ISO) voor NS (Utrecht)


Als Information Security Officer (ISO) speelt u een sleutelrol bij het waarborgen van de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van de informatie over de reizigers, business partners en de bedrijfsvoering van NS. U gaat werken als ISO voor een NS bedrijfsonderdeel en u zult een aantal expertise gebieden onder uw hoede hebben.

Interesse in deze vacature?

 

In-company trainingen volledig op maat

Al onze opleidingen kunnen wij ook bij u in huis organiseren. Een in-company training wordt volledig op uw wensen aangepast en is normaal gesproken interessant vanaf ongeveer 5 deelnemers.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een in-company training? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag!


Gelukkig Nieuwjaar!
Wij wensen u een leerzaam en succesvol, maar vooral een gezond en gelukkig 2018 toe!

Ook in het nieuwe jaar houden wij u graag op de hoogte van ons actuele opleidingsaanbod (IT)!

 
Opleidingskalender Business & IT

 

11 januari

CompTIA Cloud Essentials

Deze tweedaagse Cloud Computing training leidt op voor het internationaal erkende, leveranciersonafhankelijke, CompTIA Cloud Essentials certificaat. Er wordt gekeken naar de toegevoegde waarde voor uw business, de te behalen kostenreductie, de snelheid van implementatie en schaalbaarheid, beveiliging en disaster recovery.

 

18 januari
COBIT 5 Foundation

Deze Nederlandstalige training (incl. examen) leidt op voor het wereldwijd erkende COBIT® 5 Foundation certificaat van ISACA® en wordt gegeven door vrijwel de enige COBIT 5 gecertificeerde docent in Nederland.In deze Nederlandstalige training leert u waarom een IT governance en Control framework nodig is en hoe COBIT hieraan invulling geeft.5 februari
Cloud Master

In deze Cloud Master opleiding (inclusief examen) leert u hoe u de cloud computing technologieën van diverse leveranciers succesvol kunt managen. U wordt opgeleid voor het internationale, onafhankelijke Certified Cloud Master (CloudMASTER®) certificaat.8 februari
Certified Outsourcing Specialist

Deze 3-daagse IT Outsourcing (Sourcing Governance Foundation) training inclusief examen leidt op voor het Certified Outsourcing Specialist certificaat van de IAOP (International Association of Outsourcing Professionals).13 februari
Requirements Engineering & Management (IREB-CPRE)

Wilt u leren eenduidige en begrijpelijke requirements op te stellen, dan is dit de training voor u. Deze 3-daagse Requirements Engineering en Management training bereidt u voor op het internationale IREB Certified Professional for Requirements Engineering (CPRE) Foundation examen.21 februari
ISO 31000 Risicomanagment

In deze 3-daagse risk management training leert u de norm te interpreteren en te implementeren in uw al bestaande managementsysteem (systemen). Na deze training weet u wat risicomanagement inhoudt, kent u de eisen die ISO 31000 aan risicomanagement stelt en kunt u een plan opstellen voor het implementeren van risicomanagement op basis van ISO 31000.

 
Schriftelijke cursussen
Naast de klassikale opleidingen, gaat er in het begin van het nieuwe jaar ook weer een aantal schriftelijke cursussen van start. Onder meer op 18 januari en 15 februari 2018. Al onze schriftelijke cursussen zijn tevens online beschikbaar via digital learning.

 

 

Meer informatie?

Voor meer informatie of een uitgebreide brochure kunt u contact met ons opnemen op 040-246 02 20 of via info@imf-online.com. Wij staan u graag te woord!

 

Hele opleidingsaanbod
Bekijk hier ons gehele opleidingsaanbod.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020