Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Partnerbericht

Vacature
IT&C Security Architect
bij a.s.r. Nederland
(Utrecht)

Als Security Architect binnen het team Informatie Beveiliging en Risico Management van a.s.r. staat u voor integriteit en waakzaamheid. En dat is logisch, want in deze functie bereidt u a.s.r. voor op cybercrime dreigingen en escaleert u feilloos als dit nodig is. Een cruciale rol, waarin u de directies van IT&Change (IT&C) en de verschillende productlijnen adviseert. Daarnaast voert u samen vitale verbeteringen door en zorgt u voor risicobewustzijn binnen de verschillende businessonderdelen.

Interesse in deze vacature?

 

 

Meer informatie over een specifieke BI, Big Data of Data Science opleiding? 

Klik op de opleiding van uw keuze voor meer informatie of het aanvragen van een brochure. Een brochure kunt u tevens aanvragen via 040-246 02 20 of info@imf-online.com.

In-company en op maat

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een in-company training? Neem dan contact met ons op.
Wij adviseren u graag!

 

International Managmenet Forum (IMF) biedt verschillende opleidingen in het BI, Big Data & Data Science vakgebied. Hieronder treft u een overzicht van een aantal opleidingen uit die vakgebied die binnenkort van start gaan.

 
Opleidingskalender BI, Big Data &
Data Science

 

30 januari

Certified Business Intelligence Professional (CBIP) opleiding

Deze opleiding tot bestaat uit twee 5-daagse deelopleidingen t.w. "Business Intelligence en Business Analytics" en "Data Intelligence". Na het volgen van deze twee opleidingen plus de drie examentrainingsdagen bent u uitstekend voorbereid op het CBIP-examen.

 

15 februari

Certified Business Intelligence Professional (CBIP) schriftelijke/online cursus

In 10 lesdelen ontvangt u de juiste theoretische onderbouwing voor het CBIP examen. U studeert waar en wanneer u wilt en wanneer u vragen heeft, kunt u contact opnemen met uw eindredacteur. Optioneel kunt u na de schriftelijke cursus de 3-daagse CBIP examentraining volgen, waarin u wordt voorbereid op het CBIP-examen.

 

12 maart

Big Data in de publieke sector

 5-daagse klassikale opleiding waarin u meer te weten komt over de voordelen en toepassingsmogelijkheden van Big Data voor uw eigen organisatie en u laten inspireren door succesvolle cases! Op basis van uw eigen data gaat u samen met de docenten aan de slag. U zult zien dat u naar huis gaat met tal van nieuwe inzichten en vele besparingsmogelijkheden!

 

13 maart

Data Intelligence

In de 5-daagse opleiding Data Intelligence staan data en de omgang met data centraal. Het complexe speelveld rondom data wordt diepgaand behandeld en er wordt antwoord gegeven op vragen als: wat zijn data, waar worden data voor gebruikt, door wie eigenlijk en wie of wat produceert data? Wat voor soorten data zijn er, hoe onderhoud je deze en wie is daarvoor verantwoordelijk?

 

19 maart

Data Science voor niet-data scientists

Na deze 5-daagse training bent u in staat om als niet-Data Scientist de belangrijkste data gerelateerde taken uit te voeren met gebruikmaking van de point-and-click mogelijkheden van SAS Visual Analytics: data toegang en data manipulatie, data onderzoek met gebruikmaking van analytics en het opzetten van voorspellende modellen.

 

8 mei

Certified Business Intelligence Professional (CBIP) compact training

Het ultieme doel van deze CBIP compact training is om u in de kortst mogelijke tijd te laten slagen voor het CBIP examen. Het vakgebied wordt door middel van een optimale mix van theorie en praktijk uitvoerig behandeld en bevat tal van examenvragen.

 

14 mei

Big Data Foundation

Deze 3-daagse Big Data opleiding is ontwikkeld om u te leren wat Big Data inhoudt en wat de mogelijkheden van Big Data zijn om uw business uitdagingen te lijf te gaan. Bovendien krijgt u een overzicht van diverse relevante Big Data strategieën, systemen en architectuurprincipes.

 

7 juni

Big Data Steward

In deze 4-daagse training inclusief praktijkexamen wordt u opgeleid tot (Big) Data Steward, de spil in de data-driven organisatie. De Big Data Steward training is bestemd voor data professionals die de functie of de rol van Big Data Steward ambiëren en hiervoor de juiste training zoeken.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020