Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Partnerbericht

Vacature:

service-driven applicatiebeheerder


Zorginstantie De Rijnhoven in Utrecht is op zoek naar een service-driven applicatiebeheerder. U komt te werken in een gedreven, ervaren en enthousiast ICT team dat naast de applicatiebeheerders uit een manager ICT, een functioneel applicatiebeheerder ECD en een helpdesk medewerker bestaat. Als applicatiebeheerder werkt u samen met uw collega's aan het ICT-beleid conform de afgesproken SLA's.

Reageer of lees meer!

 

Meer informatie over een specifieke Informatiemanagement opleiding? 

Klik op de opleiding van uw keuze voor meer informatie of het aanvragen van een brochure. Een brochure kunt u tevens aanvragen via 040-246 02 20 of info@imf-online.com.

In-company en op maat

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een in-company training? Neem dan contact met ons op.
Wij adviseren u graag!

 

International Managmenet Forum (IMF) biedt verschillende opleidingen in het Informatiemanagement vakgebied. Hieronder treft u een overzicht aan van een aantal opleidingen uit dit vakgebied die binnenkort van start gaan.

 
Opleidingskalender Informatiemanagement

 

15 februari

Business Process Management (BPM)

De 10-delige schriftelijke en online BPM opleiding is al jarenlang dé opleiding over procesoptimalisering in complexe administratieve omgevingen. In deze unieke opleiding delen de auteurs met u hun ervaringen, best practices, toe te passen methoden en technieken en het gebruik van tooling. Centraal in deze opleiding staat hoe u met Business Process Management (BPM) nog meer rendement uit uw organisatie behaalt.

 

15 februari

Kennismanagement in de praktijk

 Deze schriftelijke en online cursus over Kennismanagement richt zich op het beheersen van de processen waarmee de kennis in een organisatie wordt geëxploiteerd, waarmee nieuwe kennis wordt geïmporteerd, geborgen en gedistribueerd, verder ontwikkeld en gecombineerd en waarmee verouderde kennis kan worden afgestoten.

 

5 maart

Informatiemanagement in de publieke sector

 Het doel van deze 5-daagse opleiding is u op te leiden tot een informatiemanager op tactisch en strategisch niveau. In de opleiding komen tal van actuele onderwerpen, ervaringen en best practices in de publieke sector aan de orde. Na de opleiding weet u wat er speelt binnen de samenhang IT, besturing, informatievoorziening en organisatie en zult u als informatiemanager een volwaardig adviseur en sparringpartner in uw organisatie zijn.

 

7 maart

Informatiemanagement

In deze actuele 10-daagse opleiding over Informatiemanagement worden de belangrijkste aandachtsgebieden behandeld waardoor u weer volledig up-to-date bent en de juiste beslissingen kunt nemen. U bent na afloop van deze opleiding in staat om veranderprogramma's concreet uit te voeren door uw nieuw verworven kennis, vaardigheden en inzichten toe te passen.

 

12 maart

Informatiemanagement en bedrijfsvoering

In deze 15-daagse post-HBO opleiding wordt u als informatiemanager opgeleid tot een breed inzetbare informatieprofessional op het snijvlak van Business & IT. U ontvangt het officiële post-HBO registeropleidingsdiploma.

 

10 april

Enterprise Content Management (ECM)

De 4-daagse Engelstalige Enterprise Content Management (ECM) training biedt u het volledige theoretische kader dat u in staat stelt het geheel van informatie in de organisatie (in samenhang met relevante componenten en technologieën) te managen. De training is inclusief het ECM Master webexamen van AIIM.

 

24 april

Certified Information Professional (CIP)

Deze 4-daagse informatiemanagement training leidt op voor de officiële Certified Information Professional (CIP) certificering van AIIM, de eerste, onafhankelijke informatiemanagement certificering ter wereld.

 

15 mei

Electronic Records Management (ERM)

De 4-daagse Engelstalige Electronic Records Management training biedt inzicht in hoe records management optimaal benut kan worden in uw organisatie. De training is geschikt voor personen werkzaam in alle typen organisaties, zowel in de publieke als in de private sector. Alle typen records komen aan de orde; de nadruk zal echter worden gelegd op elektronische records.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020