Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Partnerbericht

Vacature:

Technisch Applicatie Beheerder bij het Rode Kruis Ziekenhuis


Uw werkomgeving binnen het RKZ zal in het ICT Applicatie Beheer team zijn. Hierin werken functionele- en technische applicatie beheerders samen met de systeem- en netwerkbeheerders van Technisch Beheer aan onderhoud en vernieuwing van de ICT infrastructuur. Daarnaast is het RKZ voortdurend bezig om haar processen te verbeteren en te optimaliseren. Sinds enige tijd werkt het RKZ volgens de business-strategie LEAN.

Lees meer of reageer!

Opleidingskalender 2018

12 maart
Agile Scrum Foundation

15 maart
Vaardigheden en gedrag voor de IT-professional

26 maart
Lean IT Foundation

23 april
Leading SAFe (Scaled Agile Framework)

21 mei
Lean Six Sigma (IASSC)

 

Softskills zijn essentieel voor de IT professional

'Harde', technische vaardigheden, kennis en ervaring alleen zijn niet meer voldoende om uzelf als IT professional te onderscheiden. Ook - of misschien wel juíst - uw 'zachte' competenties zijn cruciaal voor het bereiken van zowel uw persoonlijke doelstellingen als die van uw werkgever. Denk aan competenties op het gebied van communicatie, managementskills, onderhandelen en conflicthantering, overtuigen en beïnvloeden, samenwerken, enz. Eigenlijk alle competenties die u als IT professional nodig heeft om in uw rol te excelleren.

 

De meest gehoorde kreet in organisaties is "de interne communicatie is niet goed". Uit berekeningen blijkt dat er miljarden bespaard zouden worden als er beter gecommuniceerd zou worden.
 3-daagse training
Vaardigheden en gedrag voor de IT professional

In deze intensieve 3-daagse training ontwikkelt u uw communicatieve vaardigheden en krijgt u inzicht in uw eigen gedragsstijlen en die van anderen.

Startdatum: 15 maart 2018

 

Wat leert u?

U leert in deze training hoe u in elke situatie de juiste en concrete informatie zo volledig mogelijk verzamelt. De trainer geeft u hiertoe inzicht in verschillende vraagstellingstechnieken en een aantal inventarisatiemodellen.

 

Daarnaast leert u hoe u uw eigen argumentatie goed onderbouwt, deze effectief presenteert en anderen overtuigt en enthousiasmeert. Ten slotte behandelt de trainer gedragsmodellen, waarmee u inzicht krijgt in uw eigen voorkeursgedrag en gedragsstijlen van anderen herkent. Doordat u deze kennis en inzichten beheerst, kunt u optimaal verbinding leggen met anderen binnen en buiten uw organisatie en zorgen voor de juiste 'klik'.

 

Voor wie?

Deze 3-daagse training is ontwikkeld voor álle IT professionals - ongeacht welke (sub)discipline - die werkzaam zijn in het bedrijfsleven, bij (IT) dienstverleners, in de publieke sector, of bv. als ZZP-er.


Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020