Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2018

15 mei
Electronic Records Management

16 mei
Business Process Management - praktijktraining

17 mei
Business Process Management - schriftelijke cursus

5 juni
Certified Information Professional

30 oktober
Enterprise Content Management

25 september
Business Process Management - certificerende training

 

Business Proces Management (BPM) geeft vanuit de filosofie van het denken in processen een antwoord op de problemen van vandaag. Een van de belangrijkste redenen om aandacht te geven aan de procesgerichtheid van een organisatie, is het voorkomen van suboptimalisatie en daarmee het verhogen van de prestaties van de gehele organisatie. BPM gaat uit van geleidelijke verbeterscenario's waardoor de kans op procesverbetering toeneemt. BPM initiatieven hebben direct of indirect invloed op de wijze waarop interne werkzaamheden worden aangestuurd. BPM initiatieven kunnen om vele redenen worden uitgevoerd:

 

  • Verhogen van efficiëntie en effectiviteit
  • Verhogen van klantvriendelijkheid en kanttevredenheid
  • Verhogen van de voorspelbaarheid en beheersbaarheid
  • Verkorten van de doorlooptijd
  • Verbeteren van de kwaliteit
  • Beter kunnen beheren en beheersen van risico's

 

Bron: ManagementPro

 

International Management Forum (IMF) biedt een drietal BPM opleidingen aan:

 

 

Graag informeren wij u over de 4-daagse praktijkgerichte training die op 16 mei van start gaat.
  4-daagse training
Business Process Management (BPM) in de praktijk

Succesvolle methodes, instrumenten en best practices om bedrijfsprocessen te beschrijven, analyseren en optimaliseren.

Start: 16 mei 2018

 

Wat leert u?

Door te werken met praktijkvoorbeelden op het gebied van stakeholdermanagement en verandermanagement, flowcharting, procesmodellering en procesnotificatie leert u organisatieprocessen te optimaliseren en te observeren, proces uitkomsten te voorspellen en toekomstige bedrijfsscenario's te modelleren. De training helpt u om de potentie van informatie- en procesanalyse ten volle te benutten voor uw organisatie. Daarnaast leert u de belangrijkste competenties en vaardigheden die nodig zijn voor effectief Business Process Management (BPM).

 

Doelgroep

Deze 4-daagse BPM training is met name bedoeld voor informatieprofessionals die betrokken zijn bij een project waarin het informatieproces moet worden geoptimaliseerd of geautomatiseerd en die vat willen krijgen op alle ins en outs van Business Process Management (BPM).

Meer informatie
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
Partnerbericht

 

 

 

Welcome to the Analytics Economy

Op donderdag 31 mei vindt de eerste SAS Data Science & Analytics Day plaats. Laat je tijdens de SAS Data Science & Analytics Day inspireren en uitdagen door nieuwe ideeën die bijdragen aan de 'analytics economy' binnen jouw organisatie. Er wordt ingegaan op de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van data science, artificial intelligence en je kunt kennismaken tijdens verschillende interactieve sessies met innovatieve toepassingen hiervan. Daarnaast presenteren uiteenlopende organisaties vernieuwende praktijkcases vanuit diverse invalshoeken. Ook wordt er dieper ingegaan op de nieuwste functionaliteiten van het SAS-platform.

 

Peter Hinssen is een van de keynote sprekers. Hij vertelt aan de hand van zijn nieuwe boek 'The Day After Tomorrow' over de veranderende wereld en de gevolgen daarvan op organisaties. Verder staat deze dag bol van nieuwe en innovatieve activiteiten.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020