Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2018


14 mei
Certified Outsourcing Specialist

4 juni
Informatiemanagement in de publieke sector

4 juni
Inkopen, aanbesteden en uitbesteden van IT in de publieke sector

11 juni
Contract Management (IACCMâ„¢)

3 september
Functioneel Beheer in de publieke sector


In de publieke sector spelen momenteel diverse vraagstukken die een relatie met inkoop hebben, zoals de nieuwe aanbestedingswet, contract management en Best Value Procurement (BVP).

5-daagse training

Inkopen, aanbesteden en uitbesteden van IT in de publieke sector

In deze actuele training begeleiden wij u op strategisch, tactisch en operationeel niveau, dus zelf doen of uitbesteden, inkopen en aanbesteden, contract management en regievoering.

Lesdagen: 4, 5, 11, 12 en 18 juni 2018

 

Prestatie inkoop (Best Value Procurement) wordt steeds meer toegepast in de publieke sector. In deze actuele 5-daagse opleiding leert u daarom deze inkoopmethodiek toe te passen bij aanbestedingen. Daarnaast is contract management een van de speerpunten in deze opleiding. Het managen van contracten vraagt om specifieke kennis en ervaring die beide uitgebreid aan de orde zullen komen. Ook uw huidige uitbestedingspatroon wordt onder de loep genomen om ruimte te maken voor kansen, innovatie en kostenbesparing. Met name regievoering en het op orde hebben van de eigen organisatie zijn belangrijke factoren voor het welslagen van uw uitbestedingsstrategie.

 

Veel organisaties in de publieke sector zijn bezig om de transitie naar de cloud te maken. Het uitbesteden van IT en/of de cloud infrastructuur bij een externe partner zou een goede stap kunnen zijn. Cloud outsourcing is daarom ook een punt van aandacht in deze actuele opleiding.

 

Doelgroep

Deze 5-daagse training is ontwikkeld voor IT managers, inkopers, contract managers, adviseurs inkoop en aanbesteden, business development managers, vendor managers, service managers, source managers, functioneel beheerders, informatiemanagers en managers en medewerkers van demand organisaties.

 

Meer informatie of direct inschrijven?

Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. U kunt zich ook direct inschrijven via de website. 
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020