Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Partnerbericht

Vacature:

Functioneel Beheerder
ZO Kinderopvang B.V.

Bent u de regisseur die de informatiestromen van ZO Kinderopvang naar een hoger niveau kan tillen? Weet u hoe u de continuïteit van één of meerdere (HR-)informatiesystemen kunt waarborgen en deze optimaal kunt laten functioneren? Weet u de verbinding te leggen tussen de organisatieprocessen en functionaliteiten? Vindt u een goede testcyclus, van technische acceptatie tot gebruikerstest, een logisch onderdeel in het proces? Dan bent u degene die gezocht wordt!

Lees meer of reageer!

Opleidingskalender 2018


19 juli
Schriftelijke BPM cursus

18 september
Internet of Things (IoT) in de praktijk

20 september
Process Mining

25 september
Blockchain in de praktijk

25 september
4-daagse certificerende BPM Master training

26 september
Internet of Things (IoT) Foundation

14 november
4-daagse praktijkgerichte BPM training

 

Blockchain: het idee is simpel, de techniek ingewikkeld en de toepassingsmogelijkheden eindeloos. Blockchain is een relatief nieuwe (informatie) technologie die de mogelijkheid biedt om de uitwisseling van gegevens veilig, efficiënt en decentraal te laten plaatsvinden. Blockchain biedt kansen, niet alleen om kosten te besparen, maar ook om nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen en klanten, burgers en patiënten meer regie te geven over hun eigen gegevens.

 

Momenteel staat Blockchain nog in de kinderschoenen, waarbij het nog onduidelijk is waar alle mogelijkheden en valkuilen nu precies liggen. Wel staat vast dat we aan het begin staan van een mogelijk nieuwe en spectaculaire informatierevolutie. Organisaties die Blockchain willen toepassen, doen er goed aan om zich nú te oriënteren en praktijkervaring op te doen.

 

3-daagse training

Blockchain in de praktijk


Blockchain toepassen in uw organisatie: concept, werking en praktische toepassingen.

Start: onder meer op 25 september 2018

 

Inhoud van de training
In deze 3-daagse Blockchain in de praktijk training gaan de trainers dieper in op de achterliggende theorie over Blockchain. U leert uit welke concepten Blockchain bestaat en u ontvangt meer informatie over cryptovaluta. Aan de hand van een actuele case, die u zelf voorbereidt en uitwerkt, laten de trainers zien hoe Blockchain in uw organisatie of branche toegepast kan worden. De trainers combineren kennis, visie en strategie met hands-on ervaring en implementatie tips. Zo leert u welke nieuwe kansen en verdienmodellen er zijn voor uw organisatie.

 

Opzet van de training

Blockchain technologie biedt op zichzelf geen directe oplossing voor vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld klantdienstverlening, kostenverlaging of optimalisatie van bedrijfsprocessen. Door Blockchain technologie op de juiste manier toe te passen, kan deze echter wel bijdragen aan een antwoord op deze vraagstukken. De technologie kan zelfs een fundamentele verandering veroorzaken wanneer waardeketens fundamenteel veranderen. Voor veel organisaties zijn deze beloftes dan ook de reden om te gaan experimenteren met de Blockchain technologie. Deze training is ten dele technisch, maar vooral conceptueel. De training richt zich met name op de werking en toepassing van Blockchain en minder op het daadwerkelijk ontwikkelen van een product.

 

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.

 
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020