Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Vacature

Software developer
bij Onyx Cybersecurity

Developer gezocht met security in mind
Onyx Cybersecurity zoekt uitbreiding voor een klein scrum team met high end developers voor een financieel applicatie en diverse security tools. Wij zoeken iemand die naast zijn werk ook bezig blijft met ontwikkelen, zelf ideeën heeft en het leuk vindt om mee te groeien met de organisatie. Groeimogelijkheden naar security engineer! Reageer nu of lees meer!

 

Opleidingkalender 2018


16 augustus
Document Management

16 augustus
Kennismanagement in de praktijk

3 september
Informatiemanagement & Bedrijfsvoering

3 september
Functioneel Beheer in de publieke sector

18 september
Modern Records Management (MRM)

25 september
Business Process Management (BPM)

2 oktober
Certified Information Professional (CIP)

30 oktober
Enterprice Content Management (ECM)

1 november
Informatiemanagement

 

Zowel de overheid alsook andere publieke organisaties kennen de komende jaren forse uitdagingen op het gebied van veranderende wetgeving, decentralisaties, bezuinigingen, ketensamenwerkingen en IT-innovatie. Publieke organisaties moeten daarom in hoog tempo moderniseren. Het belang van IT voor de publieke sector is daarmee exponentieel toegenomen.

 

Wilt u uw organisatie versterken op het snijvlak van bestuurlijke processen, informatievoorziening en IT? Dan is dit de opleiding voor u!
5-daagse klassikale opleiding
Informatiemanagement in de publieke sector

Ontwikkel de kennis en competenties die een succesvolle informatiemanager in de publieke sector nodig heeft!

Start: 11 september en 3 december 2018

 

Doel opleiding

Het doel van deze 5-daagse opleiding is u op te leiden tot een informatiemanager op tactisch en strategisch niveau. In de opleiding komen tal van actuele onderwerpen, ervaringen en best practices in de publieke sector aan de orde. Na de opleiding:

  • weet u wat er speelt binnen de samenhang IT, besturing, informatievoorziening en organisatie
  • zult u als informatiemanager een volwaardig sparring partner in uw organisatie zijn
  • zult u in staat zijn op directieniveau een waardevolle bij te leveren aan organisatie ontwikkelingen en deze om te zetten in concrete veranderprogramma's op het gebied van informatievoorziening en IT

Met andere woorden, u zult alle kennis en competenties hebben om als informatiemanager in de publieke sector succesvol te zijn.

 

Voor wie?

De opleiding Informatiemanagement in de publieke sector is specifiek ontwikkeld voor managers en adviseurs werkzaam bij (semi) overheidsorganisaties, zoals ministeries, gemeenten, provincies en waterschappen of uitvoeringsorganisaties, zoals zorg- en onderwijsinstellingen, woningcorporaties, openbaar vervoer, etc. 

Qua functionarissen denken wij dan met name aan (aankomend) informatiemanagers, i-adviseurs, projectmanagers en programmamanagers, IT-managers, hoofden I&A, business analisten, hoofden functioneel beheer, organisatieadviseurs, procesmanagers, kwaliteitsmanagers en controllers.

 

PE-punten
De opleiding Informatiemanagement in de publieke sector is NBA en NOREA gecertificeerd en geeft recht op 30 PE-punten.


Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
Partnerbericht

EIM-campus: Enterprise Information Management platform

Bent u geïnteresseerd in kennis delen rond thema's als digitale transformatie, input- en proces management, ECM, data analytics, privacy of customer communication? Bezoek dan de website van de UnitedXperts EIM-campus.

 

Als u een bijdrage wilt leveren of wilt deelnemen aan bijeenkomsten georganiseerd door de EIM-campus, dan kunt u zich kosteloos registreren. Wilt u actief publiceren vanuit special interest groups? Schrijf u dan in als participant.
Zie de voordelen via EIM-campus.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020