Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Partnerbericht

Vacature:

Skilled Servicedeskmedewerker
Catharina Ziekenhuis

Het Catharina Ziekenhuis is ambitieus en zoekt een Skilled Servicedeskmedewerker. Samen met collega-beheerders beantwoordt u vragen van gebruikers, zowel aan de balie, de telefoon of via het Self Serviceportaal. U lost zelf een groot deel van de storingen en problemen op met betrekking tot de werkplekomgeving (telefonie, Multi media, Medische Techniek, diverse soorten pc’s, printers, etc) Wilt u aan de slag in een moderne omgeving waar u bezig bent met complexe en zeer gevarieerde werkzaamheden?

Lees meer of reageer!

Opleidingskalender 2018


16 augustus
Cyber Security Fundamentals (CSX) - schriftelijke cursus

17 augustus
Cyber Security-Threat Detection

17 augustus
Master in Cyber Security

20 augustus
Cyber Security First Responder (CFR)

10 september
Global Industrial Cyber Security Professional (GICSP)

1 november
Cyber Security Fundamentals (CSX) - klassikale training

26 november
Cyber Security & Resilience (RESILIA)

 

Regelmatig verschijnen in het nieuws berichten over cyberincidenten en de soms grote gevolgen die ze hebben. Het bewijst dat de risico's groot zijn en dat zowel individuele hackers als professioneel georganiseerde cybercriminelen zich constant roeren. Cyber Security is dan ook van groot belang voor elke organisatie, zowel profit als non-profit.

 
Voorkomen is beter dan genezen. Met een veilige website, goed opgeleid personeel en een waterdichte IT-infrastructuur houdt u hackers buiten de deur. ISACA - de internationale auditing en IT-security vereniging - heeft daarom een richtlijn uitgebracht die organisaties ondersteunt bij het nemen van maatregelen tegen cybercriminaliteit. Deze richtlijn biedt praktische handvatten voor het implementeren van Cyber Security, die overeenkomen met de eisen van ENISA (het Europees agentschap voor netwerk- en informatiebeveiliging).

Wilt u uw organisatie versterken op het gebied van Cyber Security? Dan biedt International Management Forum u 2 interessante opleidingen:
 

4-daagse training
Cyber Security (CSX) Fundamentals

Deze 4-daagse Cyber Security training leidt op voor het wereldwijd erkende Cyber Security (CSX) Fundamentals certificaat van ISACA.

Startdatum: 1 november 2018 en 2 april 2019

 

9-delige schriftelijke/online cursus
Cyber Security (CSX)

Deze diepgaande Nederlandstalige Cyber Security cursus leidt tevens op voor het allernieuwste Cyber Security Fundamentals (CSX) certificaat van ISACA.

Startdatum: maandelijks, o.m. op 16 augustus en 20 september 2018

 

Deze Cyber Security (CSX) opleidingen bieden veel meer dan enkel een gedegen voorbereiding op het ISACA Cyber Security Fundamentals examen en reiken u concrete kennis, inzicht en vaardigheden aan waarmee u Cyber Security binnen uw eigen organisatie naar een hoger plan tilt. U leert het juiste beveiligingsniveau bepalen, realiseren en borgen. Zo draagt u bij aan het behalen van uw organisatiedoelen.

 

Doelgroep
Deze opleidingen op HBO/Bachelor niveau zijn bestemd voor onder meer (internet) security officers, informatiemanagers, hoofden IT/automatisering, security managers, adviseurs IT-/internetsecurity, systeem- en netwerkbeheerders, risk managers, applicatiebeheerders, webbeheerders, IT managers en IT auditors.

 

Lesinhoud
Beide opleidingen behandelen Cyber Security in al haar facetten. Daarnaast worden de 5 domeinen van het ISACA Cyber Security Fundamentals examen behandeld, t.w.:

1. Cyber Security concepts
2. Cyber Security architecture principles
3. Security of networks, systems, applications and data
4. Incident response
5. Security implications and adoption of evolving technology

 

Meer informatie of inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze cursus in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020