Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Senior Data Science pionier gezocht

De Provincie Noord-Holland zoekt een Senior Adviseur Data Science die met een nog te werven
Data Scientist (medior) en een Data Analist als team de uitdaging aangaat.

U heeft een belangrijke rol bij de selectiegesprekken om zo een team van drie excellente strategische data adviseurs te vormen. De uitdaging is het om invulling te geven aan een stevige, verbindende rol van de provincie in de zich snel ontwikkelende informatiesamenleving, waarbij nieuwe technologieën en het werken met (big) data een vlucht nemen.


Reageer of lees meer!

 

 

Opleidingskalender 2018


3 september
Functioneel Beheer in de publieke sector

3 september
Informatiemanagement en Bedrijfsvoering

10 september
Informatiemanagement in de publieke sector

18 september
Modern Records Management (MRM)

20 september
Business Process Management (BPM)

20 september
Document Management

20 september
Kennismanagement in de praktijk

2 oktober
Certified Information Professional (CIP)

30 oktober
Enterprise Content Management (ECM)

1 november
Informatiemanagement

 

Zowel in het bedrijfsleven als in de publieke sector is er een grote vraag naar informatieprofessionals die informatie, kennis, processen en systemen kunnen analyseren en beheren in lijn met de organisatiestrategie. Deze vraag is zo groot dat besloten is een officiële post-HBO opleiding te ontwikkelen waarin u als informatiemanager niet alleen uw kennis op geselecteerde onderwerpen kunt vergroten, maar ook essentiële kwaliteiten zoals advies- en communicatievaardigheden leert aanscherpen.

 

Bent u betrokken bij de optimalisatie van de informatievoorziening, de interne bedrijfsvoering en de processen binnen uw organisatie, dan is deze post-HBO opleiding de juiste keuze voor u.
15-daagse klassikale opleiding
Informatiemanagement en Bedrijfsvoering
In deze 15-daagse post-HBO opleiding wordt u als informatiemanager opgeleid tot een breed inzetbare informatieprofessional op het snijvlak van Business & IT. U ontvangt het officiële post-HBO registeropleidingsdiploma.

Start: 3 september 2018

 

Vakinhoudelijke kennis en competenties

In deze officiële post-HBO opleiding ligt de focus op het ontwikkelen van vakinhoudelijke kennis en de daaraan gerelateerde competenties. Het uiteindelijke doel van het programma is om u op te leiden tot een breed inzetbare informatieprofessional op het snijvlak van Business & IT, zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau. In de lessen wordt uw kennis op tal van onderwerpen vergroot. In huiswerkopdrachten leert u deze kennis direct toe te passen. De docenten verschaffen u een goede basis met betrekking tot best practices, waarbij zowel de theoretische kant als de praktische toepasbaarheid uitgebreid aan bod komen.

 

Door middel van oefeningen, discussies, presentaties, kennistoetsen en een persoonlijk ontwikkelplan worden uw competenties verbeterd. Via groepsopdrachten, praktijkvoorbeelden, discussies en casuïstiek laten de docenten zien hoe bepaalde zaken bij andere organisaties geregeld zijn en hoe andere functionarissen op het gebied van informatiemanagement en IT bedrijfsvoering met de diverse uitdagingen omgaan.

 

Post-HBO Registeropleidingsdiploma

Na het succesvol afronden van deze post-HBO opleiding ontvangt u het officiële post-HBO Registeropleidingsdiploma en wordt u ingeschreven in het landelijk Register van Deelnemers. Mocht u niet slagen, dan ontvangt u een Certificaat van Deelname.

 

Voor wie?

Bent u betrokken bij de optimalisatie van de informatievoorziening, de interne bedrijfsvoering en de processen binnen uw organisatie, dan is deze post-HBO opleiding de juiste keuze voor u. Qua functionarissen denken wij onder andere aan informatiemanagers, procesmanagers, projectmanagers, kwaliteitsmanagers, beleidsmedewerkers, I&A managers, informatie analisten, functioneel beheerders en IT architecten.

 

Meer informatie of direct inschrijven?

Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze opleiding in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020