Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Vacature
Chief Information Security Officer bij de Gemeente Barneveld
Informatieveiligheid neemt een steeds belangrijkere plaats in bij het functioneren van de gemeente. Met de beweging naar de cloud ontstaan nieuwe vraagstukken voor afstemming van toegang tot informatie en veilig opslaan ervan. Ook verandert met de ENSIA (Eenduidige Normatiek Single Information Audit) de wijze waarop de gemeente aantoonbaar in control is qua informatieveiligheid.

Er wordt een up-to-date informatiebeveiligingsbeleid en -plan van u verlangd. U controleert op werking en naleving van het beleid en plan.

Reageer of lees meer!

Opleidingskalender 2018


3 september
Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP)

3 september
CISSP Training (10-dagen / Nederlandstalig)

3 september
CISA (Certified Information Systems Auditor)

18 september
Internet of Things (IoT) in de praktijk

25 september
Cloud Security (CCSK)

26 september
Internet of Things (IoT) Foundation certificering

5 november
Certified Cloud Security Professional (CCSP)

12 november
Certified Chief Information Security Officer (C/CISO)

10 december
CISSP Compact Training (5-dagen / Engelstalig)

10 december
ISO 27001 Informatiebeveiliging

 

Blockchain is volop in ontwikkeling en we staan aan het begin van een belangrijke informatierevolutie. Blockchain staat bekend als de technologie achter cryptovaluta, maar de technologie biedt meer mogelijkheden! Niet alleen om kosten te besparen, maar ook om nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen en klanten, burgers en patiënten meer regie te geven over hun eigen gegevens.

 

Organisaties die Blockchain willen toepassen, doen er goed aan om zich te oriënteren en praktijkervaring op te doen. Wanneer u wilt weten hoe u Blockchain kunt toepassen in uw organisatie, is Blockchain in de praktijk dé training voor u!
3-daagse training
Blockchain in de praktijk

Leer Blockchain toepassen in uw organisatie: concept, werking en praktische toepassingen!

Startdatum: 25 september 2018

 

Bijna 10 jaar na het ontstaan van de Blockchain technologie is de techniek nu gereed voor gebruik in operationele bedrijfsprocessen en productie-omgevingen.

 

Inhoud training
Het doel van deze 3-daagse training is enerzijds het doorgronden van het concept van Blockchain door middel van theorie en opdrachten en anderzijds een start maken met een toepassing van Blockchain in het licht van uw/een organisatie. In deze training gaan de trainers dieper in op de achterliggende theorie over Blockchain.

 

U leert uit welke concepten Blockchain bestaat en u ontvangt meer informatie over cryptovaluta. De trainers combineren kennis, visie en strategie met hands-on ervaring en implementatietips. Zo leert u welke nieuwe kansen en verdienmodellen er zijn voor uw organisatie.

 

Opzet

De training wordt verdeeld over 3 weken met elke week 1 trainingsdag. Na dag 1 krijgt u de nodige whitepapers en filmpjes mee over Blockchain die u moet bestuderen. Na dag 2 krijgt u als huiswerk het voorbereiden van een toepassing van Blockchain.

 

Doelgroep

Blockchain technologie wordt vaak geassocieerd met het vastleggen van financiële transacties. Blockchain kan echter ook in vele andere sectoren enorme voordelen opleveren, zoals bij de overheid (belastingheffing, sociale zekerheid, uitkering van subsidies), de gezondheidszorg (digitale patiëntendossier) en de logistiek (vastleggen van logistieke transacties).

 

Qua functionarissen denken wij aan IT managers, business development managers, project- en programma managers, enterprise architecten, innovatie managers, product managers, informatie managers en contract- en inkoopmanagers.

 
Meer informatie?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.

 

Inschrijven?

Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020