Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com
Vacature:

Security Engineer bij PGGM in Zeist
Als Security Engineer geeft u binnen de afdeling Infrastructure Management van IT Operations invulling aan ICT security. U zorgt op operationeel niveau voor het borgen van het security beleid. Ook zorgt u voor het uitvoeren van operationele security taken zoals het implementeren van maatregelen, incidentmanagement, het uitvoeren van security assessments en controls, het bevorderen van awareness en het ondersteunen van ontwikkelaars en beheerders met security vraagstukken.
Reageer nu!

Opleidingskalender

18 oktober
Data Protection Officer (DPO)

18 oktober
Data Protection Officer (DPO) in België

6 november
Privacy en Security

6 november
Privacy & Data Protection in de praktijk van de publieke sector

14 november
Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E)

29 november
Certified Information Privacy Manager (CIPM)

3 december
Certified Information Privacy Technologist (CIPT)

3 december
Certified Data Protection Officer (CDPO)

21 maart 2019
Privacy & Data Protection in de praktijk

12 maart 2019
Data Protection Impact Assessment (DPIA)

 

De AVG zorgt voor een eerlijk en duidelijk speelveld in het zakendoen in de digitale economie. Als ondernemer, maar ook als publieke organisatie beveiligt u uw data om uw zakelijke of maatschappelijke belangen zeker te stellen én om te voldoen aan wet- en regelgeving. Binnen die kaders wilt u de kansen van de digitale economie optimaal benutten. Anders gezegd: u wilt de noodzakelijke maatregelen treffen en voldoende speelruimte overhouden om te kunnen innoveren, groeien en/of winst te maken.

 

Maar hoe vindt u de juiste balans tussen business en cyber security terwijl u toch voldoet aan de AVG? De training Privacy en Security van IMF helpt u hierbij.
3-daagse klassikale training
Privacy en Security

Hoe realiseert en borgt u een optimaal privacy- en beveiligingsbeleid in uw organisatie conform de actuele wet- en regelgeving (zoals de AVG)?

Startdata: o.m. 6 november 2018 en 4 april 2019

 

Informatiebeveiliging en privacy worden vaak als twee losstaande disciplines gezien waarvoor ook verschillende personen verantwoordelijk zijn (CISO resp. DPO/FG). Beide disciplines zijn evenwel goed te integreren op basis van managementsystemen voor risicomanagement en informatiebeveiliging (bv. ISO 27001).

 

Wat leert u?
Tijdens deze training krijgt u concrete informatie over wat er (wettelijk, technisch en organisatorisch) van u wordt verwacht rondom informatiebeveiliging en privacy en hoe u hiermee praktisch aan de slag kunt gaan.

 

De trainers stellen met u een effectieve (cyber) security- en privacyaanpak op die mensen, processen en techniek integreert. Zij zoeken met u naar de balans waarbij privacy en security elkaar versterken in plaats van tegenwerken. Gedurende de training werkt u aan cases en opdrachten waarbij de theorie gekoppeld wordt aan uw dagelijkse praktijk.

 

Doelgroep
Deze training is voor iedereen die zijn of haar kennis over privacy en security wil actualiseren en toetsen en/of (mede)verantwoordelijk is voor de verwerking en beveiliging van persoonsgegevens. Wij denken dan o.a. aan CISO's, DPO's/FG's, CIO's, informatiebeveiligingsmanagers, privacy officers, risico managers, IT auditors, IT managers, project managers, informatie managers, advocaten, (bedrijfs)juristen, compliance officers, systeem architecten en gegevensbeheerders.

 

Meer informatie?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20

 

Direct inschrijven?
Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020