Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

IT manager gezocht bij SnelStart in Alkmaar

U bent vanuit Alkmaar verantwoordelijk voor de gehele IT-organisatie (40 mensen): ontwikkelteams, systeembeheer, testafdeling, applicatiebeheer en security. U rapporteert aan de General Manager en bent lid van het MT. Uw hart gaat sneller kloppen van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Het toekomstbestendig maken van het IT-landschap voor SnelStart ziet u als uw belangrijkste uitdaging. U bent in staat de productvisie om te zetten in een roadmap voor de ontwikkelteams.

Interesse? Reageer of lees meer!

Opleidingskalender


14 november 2018
Business Process Management (BPM) in de praktijk

15 november 2018
Business Process Management (BPM) - schriftelijke cursus

21 november 2018
Big Data in de publieke sector

3 december 2018
Artificial Intelligence (AI) in de praktijk

4 december 2018
Business Process Management (BPM) - certificerende opleiding

14 januari 2019
Big Data Foundation opleiding

13 februari 2019
Internet of Things (IoT) Foundation

14 maart 2019
Blockchain in de praktijk

14 maart 2019
Process Mining

 

Blockchain is hot! Google het woord blockchain en u krijgt ontelbare artikelen over dit onderwerp te zien. Wilt u uw kennis op het gebied van blockchain vergroten, dan is Blockchain in de praktijk dé training voor u!
Blockchain: het idee is simpel, de techniek ingewikkeld en de toepassingsmogelijkheden eindeloos. Blockchain is een relatief nieuwe (informatie)technologie die de mogelijkheid biedt om de uitwisseling van gegevens veilig, efficiënt en decentraal te laten plaatsvinden. Het biedt kansen, niet alleen om kosten te besparen, maar ook om nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen en klanten, burgers en patiënten meer regie te geven over hun eigen gegevens.
 

3-daagse klassikale training
Blockchain in de praktijk

Blockchain toepassen in uw organisatie: concept, werking en praktische toepassingen.

Startdatum: 14 maart 2019

 

Momenteel staat blockchain nog in de kinderschoenen, waarbij het nog onduidelijk is waar alle mogelijkheden en valkuilen nu precies liggen. Wel staat vast dat we aan het begin staan van een mogelijk nieuwe en spectaculaire informatierevolutie. Organisaties die blockchain willen toepassen, doen er goed aan om zich nú te oriënteren en praktijkervaring op te doen.

 

Wat leert u?
In de training gaan de trainers dieper in op de achterliggende theorie over blockchain. U leert uit welke concepten blockchain bestaat en u ontvangt meer informatie over cryptovaluta. Aan de hand van een actuele case, die u zelf voorbereidt en uitwerkt, laten de trainers zien hoe blockchain in uw organisatie of branche toegepast kan worden. De trainers combineren kennis, visie en strategie met hands-on ervaring en implementatietips. Zo leert u welke nieuwe kansen en verdienmodellen er zijn voor uw organisatie.

 

Doelgroep
Blockchain technologie wordt vaak geassocieerd met het vastleggen van financiële transacties. Het kan echter ook in vele andere sectoren enorme voordelen opleveren, zoals bij de overheid (belastingheffing, sociale zekerheid, uitkering van subsidies), de gezondheidszorg (digitale patiëntendossier) en de logistiek (vastleggen van logistieke transacties). Wij denken o.a. aan IT managers, business development managers, project- en programma managers, enterprise architecten, innovatie managers, product managers, informatie managers en contract- en inkoopmanagers.

 

Meer informatie?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.

 

Direct inschrijven?

Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020