Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com
Vacature:

Senior network engineer bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) in Den Haag

Wilt u uw technische netwerkervaring inzetten in een enthousiast team waarbij alles draait om betrouwbare data en cybersecurity? Reageer dan nu op deze vacature voor senior network engineer bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Mede dankzij uw expertise draaien onze systemen optimaal, is onze informatie veilig, krijgt de ACM de juiste ondersteuning en is de organisatie goed voorbereid op nieuwe ontwikkelingen.

Reageer of lees meer!


Opleidingskalender


14 november 2018
Business Process Management (BPM) in de praktijk

15 november 2018
Business Process Management (BPM) - schriftelijke cursus

27 november 2018
Certified Information Professional (CIP)

26 november 2018
Enterprise Content Management (ECM)

4 december 2018
Business Process Management (BPM) - klassikale training

11 december 2018
Process Mining

11 december 2018
Modern Records Management (MRM)

23 februari 2019
Internet of Things (IoT) Foundation

 

Process mining is een samenvoeging van data mining en process modelling. Het is een nieuwe technologische ontwikkeling op het gebied van data en processen. Het maakt het mogelijk bedrijfsprocessen op een efficiƫnte en objectieve wijze te visualiseren en te analyseren en vervolgens te verbeteren. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om via dashboards op processen te sturen. Process mining staat aan het begin van een - naar alom wordt verwacht - grote toekomst.
4-daagse klassikale training
Process Mining

Met process mining kunt u uw bedrijfsprocessen snel en objectief in kaart brengen en deze vervolgens analyseren en verbeteren.

Startdatum: 11 december 2018 en 14 maart 2019

 

Uit tal van process mining praktijkcases blijkt dat het dichten van de gevonden proceslekken een gemiddelde efficiencywinst van 15% tot 25% oplevert. Gezien de grote voordelen van process mining wordt verwacht dat een toenemend aantal organisaties op afzienbare termijn met process mining aan de slag zal gaan. Wilt u aan de hand van gegevens uit uw systemen uw processen snel, objectief en diepgaand in kaart brengen om deze vervolgens te analyseren en te verbeteren, dan is dit de training voor u!

 

Wat leert u?

In de training laten de trainers u zien wat de voorwaarden voor en voordelen van process mining zijn, wat de belangrijkste toepassingsmogelijkheden zijn en welke tools beschikbaar zijn.

 

Na de training bent u in staat om process mining op een gestructureerde wijze in te zetten in uw organisatie en weet u hoe u data kunt gebruiken om bedrijfsprocessen te verbeteren. U leert data uit systemen te verzamelen en te prepareren voor process mining, u kunt process management dashboards bouwen en u weet hoe u data science kunt toepassen voor het uitvoeren van data analyses.


Doelgroep
De training is opgezet voor professionals die zelf met process mining aan de slag willen binnen hun organisatie. U bent bijvoorbeeld een (interne) consultant die zich bezighoudt met het verbeteren van bedrijfsprocessen, een business intelligence (BI) professional die zich richt op de sturing van de organisatie of een data scientist die zich verder wil verdiepen in het gebruik van data voor het verbeteren van de operatie van de organisatie.


Deze training is bestemd voor IT professionals, business process managers (BPM), proces architecten, proces ontwerpers, proces (data) analisten, proces eigenaren, controllers, auditors, business analisten, kwaliteitsmanagers en IT-architecten.

 

Meer informatie?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.

 

Direct inschrijven?
Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020